کد خبر: 604925
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۷
استان اصفهان از ظرفیت‌های دین‌پژوهی والایی برخوردار است که ریشه در قدمت این شهر و کارهای فکری و فرهنگی دارد.

 

استاندار اصفهان با عنوان كردن اين مطلب گفت: چیزی که به عنوان مکتب اصفهان یاد می‌شود در واقع ریشه در همین اصالت‌های دینی است به گونه‌ای که جهان‌بینی و تفکر دینی در قالب فلسفه‌، عرفان، هنر، ادبیات، شعر و معماری نمود می‌کند.

علیرضا ذاکر اصفهانی با بیان اینکه تلاش‌های بسیاری را در این چند سال اخیر در عرصه فرهنگی در استان انجام داده است، تاکید کرد: زمانی آنچه اتفاق افتاده را ورق می‌زنم آن چیزی را که مطلوب بوده را نتوانستم در کارنامه خود به ثبت برسانم و این به دلایل مختلفی است. 

وی اضافه کرد: شاید بخشی مربوط به کمبود اعتبارات و بخشی دیگر به دلیل فقدان شرایط  و زمان کافی برای این امر بود و با افتادن در چاه خشکسالی و تحریم‌ها و مسائل دست‌ و پاگیری که ما را به سمت روزمرگی کشاند.

وی گلایه‌های بسیاری را در کل کشور مبنی بر اینکه در حوزه دینی کم کار شده است را عنوان و اظهار کرد: این گونه نیست و در همین دوره چهار ساله دولت رقمی بالغ بر 28 میلیارد تومان برای کار بر روی بخش نرم‌افزاری قرآن اختصاص داد.

وی افزود: سعی شد تا مسائل فرهنگی و هنری در هر جلسه و نشستی نهادینه شود و بیش از هر زمانی دیگر حوزه نرم‌ ارزش و اعتبار بیشتری پیدا کرده است و اهمیت این حوزه خود از تئوری‌های مطرحه از سوی غرب نمایان است.

 

 

 

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار