حجتالاسلام محمد ذاكری، سرپرست اداره اوقاف و امورخيريه نيشابور محيطهاي آموزشی مثل مدارس و دانشگاهها را پس از خانواده در اين فرهنگسازی مؤثر دانست و افزود: بیتوجهی و قرار ندادن امتياز به حافظان در محيطهای آموزشی آفتهايی هستند كه اثر منفی دارند و خلأهايی در فرهنگسازی این محيطهای به شمار میروند.
وي بيان كرد: جامعه، محيطی وسيع و گسترده است و زمانی قرآنی میشود كه خانواده و محيطهای آموزشی در ترويج و نهادينه كردن فرهنگ قرآنی پررنگ و مؤثر عمل كرده باشند؛ همچنین بهترين راهكار حفظ و پرورش فرزندان بر مبنای آموزههای قرآنی است زیرا انس با قرآن بايد سايه لحظه لحظه رشد و نمو فرزندان و خانواده باشد.
ذاكري با اشاره به فرمايش مقام معظم رهبری در خصوص 10 ميليون حافظ قرآن كريم در سال 90، تصريح كرد: پس از فرمايش رهبری اداره اوقاف و امور خيريه كل كشور در اين خصوص برنامهريزیهایی صورت گرفت که هر استان و شهرستان فعاليتي برای خويش تعريف كرده است.
سرپرست اداره اوقاف و امورخيريه نيشابور با بيان اينكه طرح 10 ميليون حافظ قرآن كريم در اداره اوقاف و امور خيريه، چهار ساله برنامهريزی شده است، خاطرنشان كرد: از سال گذشته، همزمان با دورههای اوقات فراغت و طرح نشاط معنوی در بقاغ متبركه اين طرح شروع شد.
حجتالاسلام ذاكری با اشاره به اينكه خراسان رضوی از قطبهای بزرگ قرآنی است و نقش خوبی را در موضوعات قرآن ايفاء كرده است، افزود: اين طرح با ايجاد انگیزه و استعداديابی افراد در دو گروه سنی 9 تا 18 و 18 سال به بالت شروع شده که برای هر گروه سنی يك برنامهريزی انجام گرفته است.