جوان آنلاین: یوسفی با بیان اینکه در نمایش «چلوکبابی حاجی مولوی» میتوان سه نسل از زنان جامعه را به تماشا نشست، درباره نقش خود گفت: ما در نمایش شاهد مادربزرگی هستیم که از خودش و زندگی شخصی خودش گذشته و به بزرگ کردن نوهها وسروسامان دادن فضای چلو کبابی پرداخته است.
او ادامه داد: این نمایش به دلیل گذشته خانواده مولوی و پیشه آنها که با تعزیهخوانی و تعزیهگردانی مرتبط است با فرهنگ و سنت قدیم ما ارتباط بسیاری دارد.
این هنرمند بیان کرد: من در اکثر مواقع در آثار نمایشی ایفاگر نقش مادر هستم و خوشبختانه طی سالهای گذشته این نقش را به اشکال متفاوت روی صحنه به نمایش گذاشتهام. در این نمایش ایرانی و واقعگرایانه نیز که داستان آن در دهه چهل میگذرد، سعی کردم، نقش خود را به خوبی ایفا کنم تا متفاوت از سایر نقشهایی باشد که تاکنون آنها را روی صحنه زندگی کردهام.
او درباره روند شخصیتسازی این کاراکتر مطرح کرد: از آنجا که این شخصیت برخلاف دیگر آثار یک مادربزرگ ایرانی بود؛ سعی کردم تا لهجه تهرانی را به تقلید مادربزرگهایم برای این شخصیت داشته باشم که امیدوارم مخاطبان با او ارتباط خوبی برقرار کرده باشند.
این هنرمند با اشاره به بازخورد تماشاگران گفت: با توجه به واقعگرایانه بودن اثر و بهرهمندی از دکور، لباس و همچنین بازیهای رئالیستی خوشبختانه تماشاگران با نمایش و محتوای آن ارتباط خوبی برقرار کردهاند. به نظرم نمایش توانست نظ مخاطبان را به خود جلب کند و با بازخوردهای متفاوت و جذابی روبهرو شدیم.
یوسفی در پایان سخنانش گفت: تئاتر فرهنگ یک جامعه و انچه در دل یک جامعه رخ میدهد را بیان میکند، اما متاسفانه در چند سال گذشته سلیقهی تماشاگران متفاوت شده است. البته به نظر من ما اهالی هنر سلیقه ساز هستیم و به همین دلیل نباید به هر قیمتی و صرف خنداندن تماشاگر یا تنها برای فروش بیشتر دست به تولید اثر نمایشی و ژانگولر بازی بزنیم. باید اصل تئاتر و قداست صحنه یادمان باشد و قدر لحظاتی که روی این صحنه مقدس بازی میکنیم، قدر بدانیم چراکه عمر به قدر چشم برهم زدنی نیست و تمام.