جوان آنلاین: شبکه تلویزیونی سی ان ان به نقل از یک منبع مطلع درباره ترکیب تیم فنی آمریکا در مذاکره با ایران گفت: تیم فنی ایالات متحده متشکل از نمایندگانی از چندین نهاد دولتی خواهد بود و انتظار میرود مقاماتی از وزارت خارجه و وزارت خزانهداری در آن حضور داشته باشند.
سی ان ان افزود که گفتوگوهای سیاسی و فنی میان ایالات متحده آمریکا و جمهوری اسلامی ایران قرار است روز شنبه در عمان برگزار شود.
گفتوگوهای سیاسی میان دو طرف، سومین دور از این نوع مذاکرات محسوب میشود، در حالی که مذاکرات فنی، نخستین دور گفتوگوهای فنی بین دو کشور خواهد بود.
ریاست هیات مذاکره کننده آمریکا را «استیو ویتکاف» نماینده ویژه دونالد ترامپ در امور خاورمیانه بر عهده دارد.
به گفته سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، بنا به پیشنهاد عمان و توافق هیاتهای نمایندگی ایران و آمریکا، جلسه مشورتی فنی دو کشور که قرار بود در چارچوب گفتوگوهای غیرمستقیم دو طرف در روز چهارشنبه برگزار شود، به روز شنبه آینده، همزمان با حضور روسای هیاتهای دو کشور، موکول شد.
دور اول مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به میزبانی عمان، روز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ در مسقط برگزار شد و دو طرف نتیجه گفتوگوها را سازنده و رو به جلو توصیف کردند. دور دوم گفتوگوها نیز روز شنبه ۳۰ فروردین ماه در شهر رم ایتالیا به میزبانی عمان برگزار و دور سوم مذاکرات شنبه ششم اردیبهشت ماه در عمان برگزار خواهد شد.