کد خبر: 1292925
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۵
یک مرکز مطالعاتی آمریکایی اذعان کرد که حملات یمنی‌ها به کشتی‌های آمریکایی در منطقه، تحرکات نظامی این کشور از اقیانوس هند تا اقیانوس آرام را محدود کرده است.

جوان آنلاین: مرکز مطالعات واشنگتن در گزارشی اعلام کرد که در سایه محدودیت‌های ایجاد شده توسط یمنی‌ها در دریای سرخ، تجهیزات نظامی آمریکا در منطقه در معرض خطر قرار دارد.

این مرکز در گزارش خود تصریح کرد که یمن مانع از توانمندی آمریکا در استقرار نیروها و مدیریت آنها در میدان عملیات به صورت فوری می‌شود.

بر اساس این گزارش ۸۰ درصد از تجهیزات دفاعی آمریکا از طریق محموله‌های تجاری منتقل می‌شود که در نتیجه حملات یمنی‌ها در معرض تهدید قرار دارد.

این مرکز مطالعاتی خاطرنشان کرد که برای هر محموله امکان قرار دادن گروه‌های مسلح وجود ندارد و حتی کشتی‌های همراه با حفاظت مسلحانه نیز گاهاً در دریای سرخ هدف حمله قرار می‌گیرند.

این گزارش آمریکایی تاکید کرد که مسیرهای جایگزین نظیر مسیر رأس الرجاء الصالح نیز برای هر محموله بالغ بر یک میلیون دلار هزینه بیشتر به آمریکا تحمیل می‌کند.

به نوشته این گزارش، تأخیر در کمک رسانی نظامی در نتیجه حملات یمنی‌ها مانع قدرت آمریکا برای استقرار سریع نیروهایش از اقیانوس هند تا اقیانوس آرام شده است.

مرکز واشنگتن تاکید می‌کند که حملات یمنی‌ها علیه کشتی‌های آمریکایی، واشنگتن را مجبور کرده در استراتژی استقرار سریع خود در منطقه بازبینی داشته باشد، چرا که گزینه‌های حمل و نقل تجهیزات بسیار پرهزینه و پر خطر است.

این گزارش به موضوع محاصره رژیم صهیونیستی در نتیجه حملات یمنی‌ها اشاره و تاکید کرد که شرکت «تروک نت» اسرائیل و شرکت «بیور ترانس» امارات به عنوان پل زمینی بین امارات و رژیم صهیونیستی با توان انتقال ۳۵۰ محموله در روز تلاش دارند محاصره اسرائیل را دور بزنند.

بر اساس این گزارش، این دو شرکت از مهمترین کاندیداها برای عقد قرارداد با ارتش آمریکا هستند و شبکه حمل و نقل وابسته به وزارت دفاع آمریکا پیشنهاد ایجاد ۳۰۰ مرکز برای تنوع بخشیدن به گزینه‌های مربوط به حمل و نقل و بارگیری در بندر جده را مطرح کرده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار