کد خبر: 1291374
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۰
نشریه «فایننشال تایمز» روز دوشنبه گزارش داد که اتحادیه اروپا و انگلیس طی نشست ماه می، قرارداد نظامی امضا می‌کنند.

جوان آنلاین: نشریه «فایننشال تایمز» روز دوشنبه گزارش داد که اتحادیه اروپا و انگلیس طی نشست ماه می، قرارداد نظامی امضا می‌کنند.
منابع دیپلماتیک به فایننشال‌تایمز گفتند که این قرارداد امنیتی-نظامی بین اروپا و انگلیس، در پی تهدیدهای «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا مبنی بر قطع حمایت از کشورهای عضو ناتو امضا خواهد شد.

در این گزارش آمده است: «کمیسیون اروپا این سند را به عنوان پیش نیازی برای مشارکت انگلیس در برنامه وام ۱۵۰ میلیارد یورویی برای تضمین دفاع از کشورهای اتحادیه اروپا آماده کرده است».

این نشریه توضیح داد: «کشورهای اتحادیه اروپا همچنین به دنبال انعقاد دو قرارداد با انگلیس در زمینه انرژی، مهاجرت و شیلات هستند».

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار