جوان آنلاین: شب چهارشنبهسوری، در راستای اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی، مأموران پلیس پایتخت در خیابانها مستقر بودند که در یکی از خیابانهای جنوب تهران، به موتورسیکلتی با دو سرنشین برخورد کردند که رفتار مشکوکی داشت.
به گزارش تسنیم، مأموران پلیس بلافاصله دستور ایست صادر کردند، اما راکب موتورسیکلت بدون توجه به دستور پلیس متواری شد. پس از یک تعقیب و گریز طولانی، در نقطهای درگیری رخ داد که در جریان آن، گروهبان یکم مهران پیری بر اثر تصادف به درجه رفیع شهادت نائل شد.
یکی از دو متهم در صحنه جرم دستگیر شد که سابقه کیفری داشت. پس از این حادثه، اقدامات اطلاعاتی کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ آغاز و با استفاده از شیوههای نوین کشف جرم، مشخص شد که متهم پس از ارتکاب جرم به خانه یکی از دوستانش در باقرشهر رفته است. این سرنخ کافی بود تا کارآگاهان به سرعت اقدام به بازداشت متهم کنند.
پس از تعقیب و مراقبتهای چند دقیقهای، متهم در یک عملیات منسجم دستگیر شد. متهم در تحقیقات ابتدایی به تعقیب و گریز مرگبار اعتراف کرد و عنوان کرد که به دلیل مصرف مشروبات الکلی، در وضعیت طبیعی نبوده است.
متهم در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت و تحقیقات برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده همچنان ادامه دارد.