به گزارش جوان آنلاین : به نقل از روابطعمومی تعاون روستایی استان گلستان :در جلسه مجمع عمومی اتحادیه مرکزی تعاونی های تولید روستایی ایران، اتحادیه تعاونی تولید روستایی استان گلستان با کسب دومین رای ، به عنوان عضو اصلی هیئتمدیره اتحادیه مرکزی برای مدت سه سال انتخاب شد.
در همین راستا محمدرضا جامی مدیر تعاون روستایی استان بیان داشت:این انتخاب، نشان از توانمندی و جایگاه شبکه تعاونی های تولید روستایی استان در سطح کشور می باشد.
امید است که این انتخاب، زمینهساز توسعه همکاریها در سطح شبکه تعاونیهای تولید کشور ، سرمایه گذاری و مشارکت اتحادیه ملی در توسعه زیرساختها و فعالیتهای فنی،کشاورزی و بازرگانی استان گلستان در راستای تحقق اهداف کلان بخش کشاورزی و تعاون خصوصا افزایش کمی و کیفی تولید محصولات کشاورزی در سطح ملی و توسعه صادرات باشد