کد خبر: 1285594
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۷
پلیس رژیم صهیونیستی و شین بت امروز اعلام کردند که یکی از اهالی شهر بئرشبع به ظن این که پیشنهاد فروش اطلاعات مرکز تحقیقات هسته‌ای نقب به یک عامل ایرانی را داده، دستگیر شد.

جوان آنلاین: تحقیقات نشان داد که شخصی به نام دورون بوکوبزا چند ماموریت شامل عکس‌برداری از تاسیسات مرکز تحقیقات هسته‌ای و انتقال اطلاعات را برای عوامل ایرانی انجام داده است.

به گزارش آنا به نقل از جروزالم پست، به ادعای این گزارش، در چارچوب چنین عملیات‌هایی، این فرد خود را به عنوان کسی که به این مرکز در صحرای نقب دسترسی داشته، به طرف ایرانی معرفی کرد و اطلاعات را انتقال داد.

طبق این گزارش، تحقیقات بیشتر نشان داد که این فرد آغازگر تماس با طرف ایرانی بوده، با علم به این که ممکن است آسیب امنیتی وارد کند.

به گزارش شین بت و پلیس اسرائیل، کیفرخواستی علیه این فرد به اتهام تماس با یک عامل خارجی و انتقال اطلاعات به دشمن صادر شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار