کد خبر: 1282643
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۷
یک اسیر آزاد شده فلسطینی زندان عوفر را مانند «جهنم» توصیف کره و می‌گوید ضربات شکنجه غیرقابل تحمل بوده است.

جوان آنلاین: «حازم رجب» یکی از اسرای فلسطینی که در ششمین مرحله تبادل اسرا آزاد شده، از شکنجه‌های اسرا در زندان‌های رژیم صهیونیستی پرده برداشت. او می‌گوید: «زمانی که وارد شدیم، اسرائیلی‌ها به ما گفتند که به جهنم خوش آمدید».

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از الجزیره، رجب افزود: «از روز اول به شدت ضرب و شتم شدیم. ضربه‌ها وحشیانه، سخت و غیرقابل تحمل بود».

در همین حال، «احمد القدره» مدیر دفتر رسانه اسرا می‌گوید آثار شکنجه و ظلم بر بدن اسرا مشهود است و همین امر میزان جنایات و تخلفات داخل زندان‌ها را آشکار می‌کند. او خواستار اتخاذ موضعی قاطع و پاسخگویی اشغالگران به خاطر جنایاتشان شد.

پیش از این، اسرای فلسطینی دیگر نیز روایات مشابهی را درباره زندان‌های رژیم صهیونیستی بیان کرده بودند.

امروز ۳۶۹ اسیر فلسطینی در چارچوب توافق آتش‌بس آزاد شدند. بر اساس گزارش کمیسیون امور اسرا، گروه آزاد شده شامل ۳۶ زندانی محکوم به حبس ابد و ۳۳۳ زندانی اهل غزه است که در پی تجاوز اسرائیل به نوار غزه پس از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ دستگیر شدند. فهرست اسامی نشان می‌دهد که ۲۹ نفر از اسرای آزاد شده از کرانه باختری اشغالی، هفت نفر از قدس اشغالی و حومه آن هستند و ۲۴ نفر به اجبار تبعید شده‌اند. هلال احمر فلسطین بعدا اعلام کرد که چهار تن از اسرای آزاد شده به دلیل وخامت وضعیت جسمانی به بیمارستان منتقل شدند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار