کد خبر: 1268054
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۵
رئیس جمهور اوکراین معتقد است که پیوستن این کشور به ناتو امری ضروری است که باید از سوی آمریکا تسهیل شود.

جوان آنلاین: به نقل از اسپوتنیک، رئیس جمهور اوکراین همچنان بر طبل پیوستن این کشور به ائتلاف نظامی ناتو می کوبد.

به گزارش مهر، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد که دعوت از اوکراین برای پیوستن به ناتو برای بقای این کشور امری ضروری است.

رئیس جمهور اوکراین گفت که آمریکا باید کشورهای اروپایی مردد را متقاعد کند که با دعوت از اوکراین به ناتو موافقت کنند.

به گفته زلنسکی، اوکراین هرگز اشغال سرزمین خود از سوی روسیه را به رسمیت نمی‌شناسد.

پیش از این روزنامه نیویورک تایمز نوشت با روی کار آمدن دولت جدید در آمریکا، شانس اوکراین برای پیوستن به ناتو کمتر از قبل خواهد شد.

این رسانه آمریکایی در مطلبی پیش بینی کرد که چشم انداز کی یف برای پیوستن به ناتو با توجه به روی کار آمدن «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب آمریکا کمرنگ‌تر از قبل به نظر می‌رسد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار