کد خبر: 1261259
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۲
رئیس سازمان هلال احمر خبر داد
رئیس جمعیت هلال احمر از ارائه بسته‌های معیشتی به خانواده‌های جانباختگان معدن طبس تا آخر سال خبر داد.

جوان آنلاین: پیرحسین کولیوند روز پنجشنبه ۱۰ آبان در حاشیه چهلمین روز درگذشت جانباختگان معدن معدنجو در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بلافاصله پس از اطلاع از حادثه، جزو گروه‌های اولی بودیم که در محل حضور داشتیم.

به گزارش ایرنا، وی یادآور شد: تعداد ۱۷ نفر را نجات دادیم که بلافاصله به بیمارستان منتقل شدند و خدمات خوبی به آن‌ها ارائه شد همچنین تا پایان عملیات جستجو و کشف آخرین نفر نیرو‌های هلال احمر در محل حضور داشتند و زمانی که شرایط پایدار شد، همکاران آنجا را ترک کردند.

رئیس جمعیت هلال احمر گفت: روز اول وقوع حادثه در محل حضور یافتم و بعد از آن نیز تیم‌های سحر (سفیران حمایت‌های روانی و اجتماعی) برای حمایت از خانواده‌های جانباختگان در منازلشان حضور پیدا کردند تا با آن‌ها ابراز همدردی کنند و آنان حس کنند تنها نیستند.

کولیوند افزود: در جمعیت هلال احمر جلساتی با وزیر راه و شهرسازی و وزیر صمت داشتیم همچنین جلسه‌ای با سخنگوی دولت برگزار شد.

وی با بیان این که جمعیت هلال احمر تا پایان سال به خانواده‌های جانباختگان معدن طبس بسته‌های معیشتی ارائه می‌دهد، گفت: آن‌ها مانند خانواده‌های ما هستند؛ پیگیری کردیم که اگر امکان داشته باشد عزیزانی که فرزند در سن اشتغال دارند به مراکز معرفی کنیم تا مشغول به کار شوند.

رئیس جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: کار معدن واقعاً دشواری‌های خاص خود را دارد، اما امدادرسانی‌ها همواره مطابق با اصول و استاندارد‌های لازم صورت می‌گرفت و مسئولان مربوطه پیش از شروع عملیات، تمام موارد را چک می‌کردند. در مواردی که غلظت گاز در محیط معدن بالا می‌رفت، فعالیت‌ها متوقف می‌شد تا تخلیه گاز به طور کامل انجام شود. امکانات موردنیاز برای انجام کار در شرایط ایمن فراهم شده بود و از آن‌ها استفاده می‌شد.

بر اساس این گزارش، حادثه انفجار معدن ساعت ۲۱ شب ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ به دلیل تصاعد آنی گاز متان در یکی از تونل‌های معدن زغال‌سنگ شرکت معدنجو روی داد که ۲ بلوک B و C تحت تاثیر قرار گرفتند و تعدادی از نیرو‌ها دچار حادثه و محبوس شدند.

این معدن ۲۵۰ متر زیر زمین است و ۷۰۰ متر طول دارد که با توجه به غلظت گاز متان در تونل‌ها عملیات آواربرداری، تخلیه گاز، خارج کردن مصدومان و جان‌باختگان مرحله به مرحله پیش رفت. هشت گروه پنج نفره HSE از امدادگران تخصصی معادن زغال سنگ از زمان وقوع حادثه تاکنون مشغول امداد رسانی هستند.

عملیات امداد و نجات برای خارج کردن معدن‌کاران گرفتار در معدن تا صبح چهارشنبه چهارم مهر ماه ادامه یافت و در مجموع پیکر‌های ۴۹ جانباخته از تونل‌های معدن خارج شد؛ همچنین این حادثه ۱۶ مصدوم داشت که با فوت چهار نفر، شمار جانباختگان به ۵۳ نفر افزایش یافت.

شورای اطلاع‌رسانی دولت نیز روز گذشته و در آستانه چهلمین روز حادثه رخ داده در معدن «معدنجو» در طبس که منجر به جان باختن ۵۳ تن از کارگران شریف و زحمتکش این معدن شد، اطلاعیه‌ای را صادر و برخی از اقدامات انجام شده از سوی دولت را اعلام کرد که از جمله می‌توان به اعطای مسکن به خانواده‌های جان باختگان این حادثه و برقراری مستمری بازماندگان اشاره کرد.

فرزانه صادق مالواجرد وزیر راه و شهرسازی، سیدمحمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت، محمدجعفر قائم پناه معاون اجرایی رئیس‌جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری و احمد میدری وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی، رئیس مجلس امروز پنجشنبه ۱۰آبان در چهلمین روز حادثه معدن زغالسنگ طبس روی داده است، به این شهرستان سفر کردند.

اعضای هیات دولت قرار است به همراه رئیس مجلس در این سفر یک روزه با خانواده‌های داغدار این حادثه دیدار کنند.

گروهی از خبرنگاران و نمایندگان رسانه‌ها نیز اعضای هیات دولت و مسئولان را در این سفر همراهی می‌کنند.

قرار است در برنامه‌های امروز، طی مراسمی واحد‌های مسکونی تهیه شده از سوی وزارت راه و شهرسازی، به خانواده‌های جان‌باختگان حادثه معدن «معدنجو» طبس تقدیم شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار