کد خبر: 1258010
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۰
جنگنده‌های روسیه و سوریه حملاتی را علیه پایگاه‌های تروریست‌ها در حومه ادلب و لاذقیه انجام دادند.

جوان آنلاین: خبرنگار المیادین اعلام کرد جنگنده‌های روسیه و سوریه حملاتی را علیه پایگاه‌های تحریرالشام در حومه ادلب و لاذقیه انجام دادند.

به گفته این خبرنگار این حملات پایگاه‌های آموزشی و انبارها و تونلی در زیرزمین در اطراف شهرک «بنین» در جبل الزاویه را هدف قرار داد.

پیش از این «اولگ اگناسیوک» نایب رئیس مرکز آشتی روسیه در سوریه (حمیمیم) اعلام کرده بود: نیروی هوایی روسیه حملات دقیقی را علیه پایگاه‌های گروه‌های مسلح غیرقانونی در منطقه کاهش تنش ادلب انجام داد. در نتیجه این حملات سه مرکز آموزشی تروریست‌ها و یک انبار و ۲ کارگاه ساخت پهپاد منهدم شد.

منطقه کاهش تنش ادلب که شامل استان ادلب و بخش‌هایی از استان‌های حلب، حماة و لاذقیه است آخرین مقر تروریست‌های تحریرالشام در سوریه است.

دوشنبه نیز منابع از حملات هوایی مشترک ارتش‌های سوریه و روسیه به مواضع تروریست‌ها در ادلب و لاذقیه خبر داده بودند.

شبکه خبری المیادین به نقل از منابع مطلع دوشنبه گزارش داده بود که جنگنده‌های سوریه و روسیه حملات مشترکی را به مواضع گروه تروریستی موسوم به «هیئت تحریر الشام» در جنگل‌های «الباسل» واقع در غرب شهر ادلب و تپه‌های اطراف شهرک «الشیخ بحر» و «کفرجالس» انجام دادند.

حملات مشترک سوریه و روسیه یک انبار زیرزمینی را در نزدیکی کارخانه «الکنسروه» در شهر ادلب هدف قرار داده بود.

برچسب ها: سوریه ، تروریست ها ، روسیه
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار