حسین امیر کلالی امروز چهارشنبه چهارم مهر ماه 1403 با اعلام این خبرافزود: در راستای ایجاد انگیزه و رونق تولید، با پیگیریهای صورت گرفته این تسهیلات ویژه برای متقاضیان جدید از بین هنرمندان فعال صنایع دستی مشهد مقدس تصویب شده است.
رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مشهد ادامه داد: این تسهیلات از محل اعتبارات مشاغل خانگی بوده و با اطلاع رسانی در بین هنرمندان و پس از وصول درخواست و ارسال آنها به کار گروه استانی در اداره تعاون، کار و امور اجتماعی به تصویب رسیده است.
امیرکلالی تصریح کرد: از میان این مصوبات، مبلغ ۱۸ میلیارد ریال در بخش مشاغل خانگی مستقل و مبلغ ۶۷ میلیارد ریال در بخش پشتیبان مشاغل خانگی مصوب شده است.
او یادآور شد: پیگیری برای دریافت تسهیلات ویژه به میزان ۸۵ میلیارد ریال وتصویب و پوشش بیمه ای تامین اجتماعی برای ۱۰۹ هنرمند جدید مشهدی، دو اقدام ویژه اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مشهد مقدس برای حمایت از هنرمندان در شش ماهه اول سال جاری بوده است.