کد خبر: 1251866
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۲
انفجار سیستم‌های ارتباطی در لبنان ناشی از هک به وسیله تکنولوژی بی سیم بوده است.

جوان آنلاین: یک منبع امنیتی مدعی شد که حادثه انفجار دستگاه‌های پیجر در بیروت پایتخت لبنان یکی از بزرگترین نفوذ‌های اطلاعاتی و جاسوسی است.

روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» گزارش داد که یکی از مقامات صهیونیست پس از اذعان به مسئولیت رژیم صهیونیستی در حملات اخیر بیروت از موضع خود پا پس کشیده است.

این روزنامه صهیونیستی اعلام کرد که مشاور «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ابتدا در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس به مسئولیت این رژیم در حملات بیروت اشاره نموده، اما دقایقی پس از انتشار این پیام، آن را حذف کرده است.

به گزارش مهر به نقل از الجزیره، یک منبع امنیتی مدعی شد که حادثه انفجار دستگاه‌های پیجر در بیروت پایتخت لبنان یکی از بزرگترین نفوذ‌های اطلاعاتی و جاسوسی است.

این منبع امنیتی به الجزیره گفت که انفجار سیستم‌های ارتباطی در لبنان ناشی از هک به وسیله تکنولوژی بی سیم بوده است.

این منبع مدعی شد که سیستم‌های اتصالی که برخی از نیرو‌های حزب الله آن را حمل می‌کردند در برخی از مناطق لبنان منفجر شد؛ بنابراین گزارش، انفجار سیستم‌های ارتباطی در برخی از مناطق ضاحیه جنوبی بیروت و البقاع و جنوب لبنان صورت گرفت.

رادیو رسمی رژیم صهیونیستی مدعی شد که گالانت و مسئولان سرویس‌های امنیتی رایزنی‌های گسترده‌ای را از صبح امروز درباره لبنان انجام داده اند.

برچسب ها: لبنان ، انفجار ، جنگ
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۸
0
0
بسم الله
حمله ی تروریستی و ناجوانمردانه ی صهیوننیست ها با پیجرها تعدی به کل جبهه ی مقاومت و ازادگی بود. شهدا و جانبازان این جنایت مذبوحانه سند افتخار ماست.
#انتقام_سخت
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار