کد خبر: 1249873
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۱
سازمان دفاع مدنی غزه از شهادت ۸۳ نفر از نیرو‌های امداد و نجات در غزه از هفتم اکتبر تاکنون خبر داد.

جوان آنلاین: سازمان دفاع مدنی غزه اعلام کرد که ۸۳ نفر از نیرو‌های این سازمان از زمان آغاز حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه در ۷ اکتبر گذشته کشته شده‌اند.

به گزارش مهر، این سازمان در بیانیه‌ای که امروز یکشنبه منتشر کرد، افزود که در نوار غزه کمبود شدیدی در مواد غذایی و نیاز‌های اساسی وجود دارد.

در بیانیه این سازمان آمده است که ارتش رژیم صهیونیستی «بر مناطقی در جنوب نوار غزه که ادعا می‌کند منطقه حائل است، تمرکز دارد.»

بامداد یکشنبه، سازمان دفاع مدنی اعلام کرد که سرهنگ محمد مرسی، معاون مدیر دفاع مدنی در شمال غزه، همراه با چند تن از اعضای خانواده‌اش در حمله به خانه‌اش در اردوگاه جبالیا به شهادت رسید.

گفتنی است؛ ارتش صهیونیستی همچنان به حملات ویرانگر خود به نوار غزه ادامه می‌دهد؛ این حملات که از ۷ اکتبر گذشته آغاز شده، تا کنون ۴۰۹۳۹ کشته و ۹۴۶۱۶ مجروح بر جای گذاشته است که اکثر آن‌ها زنان و کودکان هستند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار