کد خبر: 1248008
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۷
هیأت آمریکایی برای شرکت در مذاکرات صلح غزه وارد پایتخت قطر شد.

جوان آنلاین: آمریکا به عنوان یکی از میانجیگران بین المللی مذاکرات صلح غزه اکنون در حال تدارک دور تازه گفتگو‌ها در قطر است.

به گزارش مهر، بر این اساس، یک مقام آگاه آمریکایی که نخواست نامش فاش شود در این زمینه اعلام کرد: هیأت آمریکایی برای شرکت در گفتگو‌های صلح غزه اکنون وارد دوحه، پایتخت قطر شده است.

این منبع افزود: ریاست هیأت آمریکایی در این دور از مذاکرات را برت مک گورک، مشاور امور خاورمیانه کاخ سفید برعهده دارد.

با این حال، مشخص نشده است که دیگر طرف‌های شرکت کننده در این دور از مذاکرات چه کسانی هستند.

پس از شکست مذاکرات قاهره برای استقرار آتش بس در غزه و تبادل اسرا که ریشه در زیاده خواهی‌های آمریکا داشت، اکنون میانجیگران شامل مصر، قطر، و آمریکا می‌کوشند اختلافات میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی را کاهش دهند.

پایگاه خبری آکسیوس آمریکا نیز به نقل از منابع صهیونیست اعلام کرد هیأت مذاکره کننده رژیم صهیونیستی نیز قرار است روز چهارشنبه به دوحه سفر کند.

برچسب ها: دوحه ، صلح ، قطر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار