کد خبر: 1247720
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰
دیده‌بان حقوق بشر: 
جوان آنلاین: دیده‌بان حقوق بشر با اشاره به اقدامات ضد بشری صهیونیست‌ها علیه بیمارستان‌ها و کادر درمان در غزه، خواستار تحقیق دیوان کیفری بین‌المللی درباره حملاتی شد که در این باریکه صورت می‌گیرد. 
با تداوم وخامت اوضاع غزه، وزارت بهداشت این باریکه خواستار لزوم حفاظت از بیمارستان، بیماران و پرسنل بهداشتی در این باریکه شده است. شهرداری دیرالبلح اعلام کرد که به دلیل دستور ارتش رژیم صهیونیستی برای تخلیه منطقه‌ای که بیمارستان شهدای الاقصی در آن واقع شده است، فعالیت این بیمارستان متوقف شد. بیمارستان شهدای الاقصی تنها بیمارستانی است که به بیش از یک میلیون نفر از ساکنان مرکز نوار غزه و همچنین آوارگان دیگر مناطق خدمات ارائه می‌دهد. شهرداری دیرالبلح همچنین اعلام کرد که چهار حلقه چاه آب اشامیدنی دیگر در نوار غزه به دلیل تخریب در نتیجه حملات غیرقابل استفاده شده است و به طور کلی ۱۴چاه که آب حدود ۷۰درصد ساکنان شهر را تأمین می‌کردند غیرقابل‌استفاده شده‌اند. شهرداری دیرالبلح در ادامه گزارش داد که رژیم صهیونیستی ۲۵۰هزار فلسطینی را وادار به کوچ کرده و ۲۵ مرکز پناهگاه برای آوارگان را تخریب کرده است. همزمان، دیده‌بان حقوق بشر تحقیقات درباره حملات رژیم صهیونیستی به کادر درمان و بیمارستان‌های غزه را خواستار شد. این نهاد حقوق بشری روز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که کابینه رژیم صهیونیستی به بدرفتاری با کادر پزشکی فلسطین در غزه ادامه می‌دهد و باید این اقدامات را فوراً متوقف کند و تأکید کرد دیوان کیفری بین‌المللی باید درباره حملات اسرائیل علیه کادر پزشکی در غزه تحقیق کند. دیده‌بان حقوق بشر تأکید کرد بازداشت کادر پزشکی و هدف قرار دادن بیمارستان‌های غزه تأثیر بسزایی در وخامت ارائه خدمات بهداشتی در این منطقه دارد. 
 
 بیش از ۲ میلیون فلسطینی در حصار
سازمان ملل هشدار می‌دهد بیش از ۲میلیون فلسطینی نوار غزه در پی دستورات ارتش اسرائیل به رانده شدن آن‌ها به مناطق بشردوستانه ادعایی تعیین شده توسط این رژیم حالا در منطقه‌ای نزدیک به یک دهم مساحت کل این باریکه که حتی از محله منهتن شهر نیویورک نیز کوچک‌تر است، محصور شده‌اند. بر اساس اعلام سازمان ملل، ارتش رژیم صهیونیستی تنها در ماه اوت ۱۲ «دستور تخلیه» را برای مردم نوار غزه صادر کرده و جدیدترین مورد نیز مربوط به بعدازظهر شنبه بود که ۲۵۰هزار نفر را در جست‌وجوی مکانی امن مجدداً آواره کرد. بر اساس برآورد‌ها در ابتدای سال جاری میلادی مناطقی که توسط رژیم صهیونیستی در نوار غزه به عنوان مناطق امن بشردوستانه ادعایی تعیین شده بود معادل ۳۳درصد از این باریکه بود. سازمان ملل تخمین می‌زند اکثریت ۲/۲ میلیون نفر فلسطینی غزه هم‌اکنون در منطقه‌ای معادل حدود ۴۰ کیلومتر مربع که دو سوم مساحت محله منهتن نیویورک است محصور بوده و در این شرایط همراه با تراکم جمعیتی بالا، خدمات اساسی همچون دسترسی به آب تمیز نیز با کمبود شدید مواجه است. لوئیز واتریج یک سخنگوی آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد: «دستورات تقریباً هر ساعت در حال تغییرند و مردم در ضمن فرار کردن از مناطق جنگی جدیدی که اعلام می‌شود، مسواک و بند کفش خود را جا می‌گذارند.»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار