کد خبر: 1245410
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۴

جوان آنلاین: سعید آجرلو، فعال فضای مجازی در توئیتر نوشت:

در این چند روز سعی می‌کنم درباره برخی وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم بنویسم. شروع با عباس عراقچی باشد.

توصیف آقای ظریف درست بود که عراقچی، ظریف نیست؛ نه از نظر سیاسی و نه از نظر ویژگی‌های فردی. عراقچی از نظر سیاسی در منتهی الیه راست نزدیک به میانه قرار دارد گرچه تلاش می‌کند از سیاست داخلی فاصله بگیرد که البته کار چندان آسانی نیست. سیاست داخلی در همه جا هست.

وقتی از او خواستم که مشاور تز دکترا باشد نپذیرفت و گفت که وارد مسائل سیاست داخلی نمی‌شود. پایان نامه من درباره نقش مناقشه هسته‌ای در آرایش نیرو‌های سیاسی بود.

با شناختی که از او دارم؛ عراقچی در وزارت خارجه مورد اطمینان است، وزارت خارجه را جناحی اداره نخواهد کرد. دوگانه میدان/ دیپلماسی نخواهد ساخت؛ و امید دارم که سیاست خارجی را از دوقطبی روحانی/جلیلی عبور دهد. برای دنبال کردن رفع تحریم‌ها هم با توجه به قانون اقدام راهبردی بدون ایده نیست.

اما به نظرم او دو پروژه اصلاحی بزرگ در وزارتخانه دارد؛ یکی تغییر مفهوم سفیر و سفارتخانه و خروج از ادبیات سنتی سفیر به نفع اقتصاد و دیگری بازتعریف دیپلماسی شرق به ویژه موضوع چین. وزارت خارجه باید تبدیل به صاحب اصلی پرونده چین شود و در این پرونده عایدی داشته باشد. عراقچی باید برای این دو موضوع برنامه جدی درست کند.

من اگر در مجلس بودم حتما به عنوان موافق برای وزارت او نطق می‌کردم.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
احمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۴
0
1
به نظرم عراقچی شجاعت لازم را برای رویارویی با وزیران خارجه کشورهای مختلف را ندارد . قاطع نیست
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار