کد خبر: 1234882
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۲:۲۰
فرمانده قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه و بسیج:
چنانچه‌رهنمود‌های معظم‌له مورد توجه قرار می‌گرفت ما امروز با پدیده حاشیه‌نشینی شهر‌ها مواجه نبودیم، به واقع نگرانی‌ای که رهبر معظم انقلاب در سال ۱۳۷۹ درباره ادغام وزارتخانه‌های جهاد سازندگی و کشاورزی داشتند، به‌جا و درست بود چراکه این اتفاق زندگی روستایی را مختل کرد و به حاشیه‌نشینی شهر‌های بزرگ دامن زد. 

جوان آنلاین: برادران‌مان در وزارت جهاد کشاورزی نتوانستند کاری که جهاد سازندگی انجام می‌داد را ادامه دهند و به محض ادغام، مدیران شایسته را یکی پس دیگری بازنشسته کردند که با این اتفاق تلخ، کار جهادی از فعالیت‌های جهاد کشاورزی محو شد و در نهایت همان وضعیتی پیش آمد که رهبری از آن نگرانی داشتند. 
سردار سرتیپ پاسدار «سید ضیاءالدین حزنی» فرمانده قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه و بسیج در گفت‌وگویی به مناسبت بیست و هفتم خرداد سالروز تاسیس «جهاد سازندگی»، با اشاره به نگرانی رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر ادغام دو وزارتخانه جهاد سازندگی و کشاورزی اظهار داشت: چنانچه‌رهنمود‌های معظم‌له مورد توجه قرار می‌گرفت ما امروز با پدیده حاشیه‌نشینی شهر‌ها مواجه نبودیم، به واقع نگرانی‌ای که رهبر معظم انقلاب در سال ۱۳۷۹ درباره ادغام وزارتخانه‌های جهاد سازندگی و کشاورزی داشتند، به‌جا و درست بود چراکه این اتفاق زندگی روستایی را مختل کرد و به حاشیه‌نشینی شهر‌های بزرگ دامن زد. 
سردار حزنی ادامه داد: برادرانمان در وزارت جهاد کشاورزی نتوانستند کاری که جهاد سازندگی انجام می‌داد را ادامه دهند و به محض ادغام این وزارتخانه مدیران شایسته وزارت جهاد سازندگی را یکی پس دیگری بازنشسته کردند که با این اتفاق تلخ کار جهادی، دقت، سرعت، احساس مسئولیت و بسیاری از خصیصه‌های یک فرد انقلابی و جهادی از فعالیت‌های جهاد کشاورزی محو شد و در نهایت همان وضعیتی پیش آمد که رهبری از آن نگرانی داشتند. فرمانده قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه و بسیج اذعان کرد: در نهایت ما هم در دسته کشور‌های محدودی که حاشیه‌نشین دارند، قرار گرفتیم که هیچ جای دنیا مورد پسند نیست و نسبت به رفع آن اقدام می‌کنند. وی در پاسخ به این سؤال که چرا دولتِ وقت این وزارتخانه‌ها را با یکدیگر ادغام کرد، تصریح کرد: این ادغام هیچ ضرورتی نداشت و همه مدیران وقت وزارت جهاد سازندگی نسبت به آن موضع مخالفت داشتند، اما ما اشتباه کردیم که پر قدرت‌تر مقابل آن جریان ایستادگی نکردیم، به طور کلی برای انجام کار در مناطق روستایی و کم‌برخوردار هزاران دلیل و بهانه تراشیده می‌شود که جهاد سازندگی برای مرتفع ساختن بهانه‌ها تشکیل شده بود، هم اکنون نیز وزارت جهاد کشاورزی می‌تواند مسیر سازندگی را ادامه دهد اگر با همان دلسوزی و فعالیت‌های میدانی عمل کند. سردار حزنی بیان کرد: ما باید تصمیمات درستی در ساختارسازی‌ها اتخاذ کنیم، یعنی تصمیمی اتخاذ کنیم که برای اقشار کم‌برخوردار جامعه مفید باشد، ما باید در برنامه‌ریزی‌های کشور تجدیدنظر داشته باشیم. اگر ما مردمان کرد، لر، بلوچ، عرب و... را مورد توجه قرار ندهیم دشمن آن‌ها را از ما می‌گیرد. 
رئیس قرارگاه جهاد سازندگی بسیج و سپاه با بیان اینکه دولت‌ها به دلیل نداشتن ارتباط مردمی اراده جدی برای ادامه مسیر جهاد سازندگی نداشتند، گفت: ما وقتی که جاده‌های صعب‌العبور و وضعیت ارتباطی ضعیف روستا‌ها را می‌بینیم تصور می‌کنیم که این دولت‌ها خیانت کرده‌اند. اگر جایگزین شایسته‌ای برای جهاد سازندگی در نظر گرفته می‌شد، ایرادی نداشت و حتی ما از دولت وقت نیز تشکر می‌کردیم، در واقع دولت وقت به نام ادغام جلو آمد، اما عملش به انحلال جهاد سازندگی ختم شد. این مقام ارشد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد: ما وظیفه داریم از مردم محروم دستگیری کنیم، در چنین شرایطی است که خداوند متعال از ما دستگیری خواهد کرد، برخی از مناطق کشور صعب‌العبور و کم‌برخوردار است که شدیدا نیازمند کمک‌رسانی و توجه ویژه دستگاه‌هاست. 
رئیس قرارگاه جهاد سازندگی بسیج و سپاه، فائق آمدن بر چالش‌هایی، چون طلاق، اعتیاد، بیکاری و رکود اقتصادی را از ضروریات امروز جامعه دانست و گفت: معتقدم ریشه حل تمام این مشکلات در داخل کشور است و با فعالیت‌های جهادی و نگاه دلسوزانه قابل حل است.

برچسب ها: سپاه ، بسیج ، جهاد سازندگی
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار