کد خبر: 1222801
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۴:۲۰
برای چندمین بار گروهک جیش الظلم از اتباع غیر ایرانی برای حملات خود استفاده کرده است. پیام اول این کار این است که این گروه به رغم دو دهه فعالیت و تبلیغات گسترده هنوز نتوانسته در جذب نیرو از مردم بلوچ و اهل سنت جنوب شرق موفق باشد

مهدی جهان‌تیغی در کانال شخصی خود در پیام‌رسان ایتا نوشت:
۱) برای چندمین بار گروهک جیش الظلم از اتباع غیر ایرانی برای حملات خود استفاده کرده است. پیام اول این کار این است که این گروه به رغم دو دهه فعالیت و تبلیغات گسترده هنوز نتوانسته در جذب نیرو از مردم بلوچ و اهل سنت جنوب شرق موفق باشد. موضوع دوم نیز این است که این گروه فقط یک تابلوی قومیتی و مذهبی یدک می‌کشد و در غیاب نیرو‌های بلوچ و اهل سنت عملاً یک گروه اجاره‌ای و با اکثریت غیر ایرانی برای اقدامات ضدامنیتی است. گروهک جیش الظلم در طول عملیات مرتباً بیانیه صادر می‌کرد که مردم از منازل خارج نشوند، این در حالی است که این گروه و گروه‌های شریک همسو مدعی هستند که با فراخوان می‌توانند مردم را علیه حاکمیت بسیج کنند. بیانیه‌های اغراق آمیز متعدد گروهک در طول عملیات برای حفظ جان مردم نبود و در واقع ناامیدی از کمک مردم بلوچ به خودشان بود. ضمن اینکه به لحاظ اطلاعاتی، استفاده از نیرو‌های اجاره‌ای، موضوع سفارشی بودن عملیات تروریستی را بیش از هر زمانی تقویت می‌کند. اما در این سوی میدان، امروز به نوعی همه ایران از چابهار و کنارک دفاع کردند. در میان شهدا از شیعه و سنی، بلوچ، قومیت‌ها و از استان‌های مختلف حضور دارند. 
۲) بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد که تعداد قابل توجهی از نیروی‌های آموزش دیده انغماسی با تجهیزات کامل عملیات علیه مراکز نظامی در چابهار و راسک را انجام دادند. این در حالی است که همه تروریست‌های فعال در عملیات اخیر در حالی کشته شدند که قرار بود کشتار وسیع و خونینی در این دو شهر انجام بدهند. اگر بخواهید بدانید مهار و به هلاکت رساندن نزدیک به ۲۰ تروریست انغماسی که یکی از برنامه‌هایشان گروگانگیری مردم بود، تا چه میزان به لحاظ نظامی موفقیت آمیز بود با حادثه خونین اخیر در مسکو که تنها چهار تروریست آن را پدید آوردند از برخی جهات مشابه قیاس کنید. بماند که نیرو‌های عمل کننده در چابهار و راسک نیروی انغماسی بودند و برای کشتن و کشته شدن آمده بودند و تروریست‌های عملیات مسکو بعد از کشتار متواری شدند. 
۳) پرونده ۸ مهر زاهدان به روز‌های پایانی خود نزدیک می‌شود. جمهوری اسلامی از قربانیان دلجویی کرده، کشته شده‌ها و زخمی‌ها را شهید و جانباز محسوب کرده، دیه و خسارت خیلی از خانواده‌ها پرداخت شده است، متهمین و نیرو‌های نظامی خطاکار را به دادگاه کشانده و به زودی نیز احکام عادلانه صادر خواهد شد. مجموع این موضوعات برای گروه‌های تروریستی که به دنبال ادامه سوء استفاده از ۸ مهر بودند و هستند خبر بدی محسوب می‌شود و بهانه‌های واهی آن‌ها را برای ادامه عملیات‌های تروریستی دچار خلل می‌کند. 
۴) گروهک جیش الظلم در ماه‌های گذشته به بهانه حوادث ۸ مهر زاهدان عمدتاً به مقر‌های نیرو‌های انتظامی حمله می‌کرد ولی پس از توییت اخیر مولوی عبدالحمید که علاوه بر نیروی انتظامی مطالبه برخورد با نیرو‌های سپاه را هم کرد و مدعی شد که آن‌ها نیز در حوادث ۸ مهر زاهدان نقش دارند؛ امروز شاهد حمله به برخی مقر‌های سپاه نیز بودیم؛ موضوعی که نشان می‌دهد اظهارات و مواضع مولوی عبدالحمید، در انتخاب مقاصد عملیاتی نیرو‌های تکفیری، به شدت تعیین کننده است.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
Mohieddin
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۹:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۸
0
0
ایران متعلق به تمام ایرانیان است
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار