کد خبر: 1218333
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۲
رئیس پلیس آگاهی فراجا با اشاره به کشف ۸۵ درصد از مجموع جرایم جعل و کلاهبرداری در کشور گفت: در کشف پیشدستانه این جرایم نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ۳۸ درصد افزایش را شاهد هستیم.

جوان آنلاین: سردار محمد قنبری در تشریح عملکرد ۱۱ ماهه پلیس در حوزه برخورد با جعل و کلاهبرداری افزود: با بهره گیری از همه ظرفیت‌های درون و برون سازمانی نظیر برگزاری جلسات مقابله با جعل در وزارت کشور با حضور دیگر وزارتخانه ها، سازمان‌ها وادارات دولتی پلیس موفق شده افزایش جرایم جعل را تقریبا مهار کند.

به گزارش ایرنا، وی با بیان اینکه رشد جرایم حدود یک درصد بوده است، افزود: طی یازده ماهه سال جاری بیش از ۸۷ درصد پرونده‌های جعل درسطح کشور کشف شده است.

وی تصریح کرد: طی یازده ماهه سال جاری در حوزه کلاهبرداری به رغم افزایش وقوعات، پلیس آگاهی موفق به کشف ۸۵ درصد پرونده‌ها در سطح کشور شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰ درصد افزایش کشف را شاهد هستیم.

سردار قنبری ادامه داد: دستگیری متهمان پرونده‌های کشف پیشدستانه نسبت به مدت مشابه سال قبل با افزایش ۱۷ درصدی روبه رو بوده است.

شایعترین کلاهبرداری‌ها تحت عنوان خرید و فروش است

وی خاطرنشان کرد: شایعترین کلاهبرداری ها، کلاهبرداری با استفاده از رسید ساز جعلی و کلاهبرداری تحت عنوان خرید و فروش است که در این رابطه به منظور آگاه سازی شهروندان هشدار‌های پیشگیرانه مکرر با استفاده از ظرفیت‌های در اختیار ارائه شده است.

رئیس پلیس آگاهی کشور ادامه داد: انتظار پلیس از شهروندان این است که به منظور پیشگیری از وقوعات مشابه به هشدار‌ها توجه جدی کنند.

وی با بیان اینکه در حوزه شرکت‌های هرمی نیز ۲۹۳ پرونده به صورت پیشدستانه درسطح کشور تحت رسیدگی قرار گرفته، اعلام کرد: علاوه بر پلمب ۶۹ مکان هرمی و ۱۲۰۹ نفر دستگیر شده اند.

این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: پیشرفت فناوری زمینه فعالیت مجرمانه در حوزه جعل و کلاهبرداری را تغییر داده و روند روبه رشد سوءاستفاده از آن در ارتکاب جرایم جعل و کلاهبرداری را افزایش داده که شاهد افزایش وصول گزارشات مربوط به تبلیغ و فروش اسناد و اوراق بهادار در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی هستیم.

سردار قنبری تاکید کرد: ضروری است همه سازمان‌ها برای خشک کردن ریشه گردانندگان این جرم و شناسایی و انهدام آن‌ها اقدامات اساسی را در دستور کار قرار دهند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار