کد خبر: 1208309
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۲
کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد درباره طرح اسرائیل برای انتقال مردم غزه به کنگو ابراز نگرانی کرد.

جوان آنلاین: ولکر ترک، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد امروز پنجشنبه نگرانی خود را درباره طرح رژیم صهیونیستی برای انتقال غیرنظامیان از غزه به کشور‌های ثالث از جمله جمهوری دموکراتیک کنگو، ابراز کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد در بیانیه‌ای که در حساب کاربری ایکس منتشر شد، آورده است: ۸۵ درصد از مردم غزه در حال حاضر در داخل آواره هستند. آن‌ها حق دارند به خانه‌های خود بازگردند. قوانین بین المللی انتقال اجباری افراد یک سرزمین یا اخراج آن‌ها از سرزمین‌های اشغالی را ممنوع می‌کند.

در اوایل این هفته، اسرائیل مدعی شد گزارش‌ها در مورد مذاکره برای اعزام مردم غیرنظامی غزه به جمهوری دموکراتیک کنگو کذب است. مقامات صهیونیستی به «تایمز اسرائیل» گفتند: کنگو مایل خواهد بود تا آوارگان را در غزه تحویل بگیرد و ما هم‌چنین در حال مذاکره و رایزنی با دیگر کشور‌ها هستیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار