کد خبر: 1207388
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۲ - ۰۳:۰۰
پژواک مناظره اقتصادی شبکه ۴ در شبکه‌های اجتماعی
مناظره اقتصادی دکتر سید یاسر جبرائیلی با دکتر سعید لیلاز در شبکه چهارم سیما با واکنش‌های بسیاری در شبکه‌های اجتماعی همراه بود

جوان آنلاین: مناظره اقتصادی دکتر سید یاسر جبرائیلی با دکتر سعید لیلاز در شبکه چهارم سیما با واکنش‌های بسیاری در شبکه‌های اجتماعی همراه بود. کاربران بخش‌های مختلفی از این مصاحبه را در صفحات خود به اشتراک گذاشتند و از نظریات دو طرف نوشتند. برخی از کاربران نیز مدل گفتگو و توهین دکتر لیلاز به حماسه ۹ دی را نقد و آن را دور از ادب و اخلاق تعبیر کردند. در ادامه بخش‌هایی از واکنش‌های کاربران را مرور کرده‌ایم.

جلیل محبی:
این شیوه مناظره و مباحثه برای ما آورده‌ای نداره. این متلک به اون میندازه، اون این رو مسخره میکنه. آداب گفتگو رو یاد بگیرید و به کار ببندید تا جامعه از مباحثتون استفاده کنه. شما‌ها در واقع دارید گفتگو رو‌به مسلخ می‌برید.

وکیل شکریان:
بدون ذهنیت، این مناظره را کامل ببینید. بنده باور نمی‌کنم کسی بی‌طرفانه و بدون تعصب این برنامه را دیده باشد و کماکان از گران‌سازی قیمت‌ها دفاع کند.

سیدعلیرضا آل‌داود:
در مناظره سید یاسر جبرائیلی و سعید لیلاز بار دیگر عمق تفکرات پوسیده، ریاکارانه و دوروی جریان اصلاحات مشخص شد. می‌گوید در تهران یک میدان ۹ دی است و آن هم سوراخ است! اینجا به عمق فرمایش رهبر انقلاب پی می‌بریم که چند بار مکرراً فرمودند: نگذارید ‎فتنه ۸۸ فراموش شود.

علیرضا زادبر:
مدافع سرسخت مناظره زنده در تمام ایام سال هستم نه فقط ایام انتخابات، اما مناظره باید سطح دانش و اخلاق گفتگو در جامعه را ارتقا دهد. افراد فرصت را تنها فرصت دانسته، هیجان و تلافی را بر عقلانیت مقدم می‌دارند. باب گفتگو را مسدود نکنید. گفتگو به لوازم گفتگو هم نیاز دارد.

داود مدرسی‌یان:
مناظره ‎سیدیاسر جبرائیلی با سعید لیلاز نشان داد که عامل اصلی ایجاد تورم در ایران طی سه‌دهه اخیر، اجرای سیاست‌های دستوری صندوق بین‌المللی پول به عنوان سیاست‌های نئولیبرالیسم، حذف یارانه‌ها، تضعیف نهاد دولت، خصوصی‌سازی گسترده، تضعیف پول ملی، افزایش نرخ ارز و... است.

بهنام محمدپناه:
شبکه چهار سیما و برنامه وزین «شیوه» سپاسگزاریم و تقاضا داریم ادامه این مناظره جذاب را با موضوع «مدل اقتصاد بومی - جایگزین سیاست تعدیل و طرح صندوق بین‌المللی پول برای اقتصاد ایران» برگزار کنند. ‎#نه_به_قیمت‌گذاری_دلاری_جهانی ‎#مدل_اقتصاد_بومی

پیام الیاس‌کردی:
در باب مناظره دیشب؛ وقتی مسئله اصلی کشور «تورم» مسئله جناحی، سیاسی می‌شود و فضا استادیومی پیش می‌رود احتمالاً ما با تصمیمات رادیکال اقتصادی و جراحی‌های سخت و دردآور بعدی طرف خواهیم بود. اینجا جایی است که منطق جای خودشو رو به کی بلندتر داد میزنه و منابع بیشتری میگیره میده!

مرتضی روحانی:
سعید لیلاز حرمت گفتگو را نگه نمی‌دارد. برای موضوع اقتصاد حکمرانی به برنامه «شیوه» آمده و به هر بهانه‌ای یک متلک به ۹دی و انقلاب می‌اندازد و یک گریز به وقایع سال۸۸می‌زند. از عمد گفتگو را از مسیر خارج و برای رسانه هزینه‌سازی می‌کند و بعداً واویلای حذف جریانشان را می‌دهند.

محمدجواد محمدزاده:
دیشب بعد شیوه چندتا کانال اقتصادی رو نگاه می‌کردم. در همه‌شون صحبت مناظره لیلاز و جبرائیلی بود. کسانیکه شاید در حالت عادی مخاطب تلویزیون نباشند. توئیتر هم احتمالاً همین‌طور بوده. میخوام بگم این‌همه سرمایه و ساختار وجود داره (صداوسیما)، کاش کاری کنند که همیشه مرجعیت داشته باشه.

رضا عبدالله‌پور (با تلخیص):
لیلاز و همفکراشون نقدینگی را عامل تورم می‌دانند: یعنی اعتقاد دارند مردم پول زیاد دارند و کالا کم است. جبرائیلی و همفکرانشان ‎ارز و جهانی‌سازی قیمت‌ها را عامل تورم می‌دانند: یعنی اعتقاد دارند که کالا در بازار است، اما نقدینگی در دستان مردم زیاد نیست. چون کالا‌ها قیمت دلاری می‌خورند، افزایش قیمت‌های مواد اولیه باعث گرانی کالا و محصولات می‌شود. خودتان با عقل سلیم قضاوت کنید! به این نکته توجه شود که این ایام چقدر تبلیغات محصولات را می‌بینیم که می‌خواهند به صورت اقساط به مردم بفروشند. آیا در بازاری که فروشنده می‌خواهد به هر طریق بفروشد، کالا کم است یا توان خرید مردم؟

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار