جوان آنلاین: دفتر اطلاعرسانی دولت فلسطین در نوار غزه، ضمن اشاره به طیفی از جنایات صهیونیستها طی ۵۶ روز گذشته اعلام کرد که این رژیم بیش از هزار و ۴۰۰ جنایت سنگین مرتکب شده است. رئیسجمهور ترکیه نیز با اعلام اینکه جنایات جاری فراموش نخواهد شد، گفت که رژیم صهیونیستی دیر یا زود تاوان خواهد داد.
در پنجاهوششمین روز از آغاز تجاوز صهیونیستها، رژیم صهیونیستی پس از یک هفته آتشبس، حملات خود را به نوار غزه از سر گرفت. اسامه حمدان از رهبران جنبش حماس تأکید کرد که رژیم صهیونیستی، آغازگر تجاوز بوده و حماس فقط به این تجاوز پاسخ داده است. فلسطینالیوم گزارش داد که تعداد شهدای فلسطینی برجای مانده در اثر حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه از صبح روز جمعه تاکنون به ۲۰۰ نفر افزایش یافته است. در گزارش خبرنگار این شبکه آمده است: «این حملات رژیم صهیونیستی از روز گذشته تاکنون که بعد از یک آتشبس چندروزه مجدداً از سرگرفته شده ۵۸۹ زخمی برجای گذاشته است. ضمن اینکه اشغالگران صهیونیست تهدید کردهاند که کمکهای بشردوستانه را در زمان دریافت این کمکها، در گذرگاه مرزی رفح بمباران میکنند.» هلال احمر فلسطین روز جمعه در ایکس نوشت: «امروز نیروهای اشغالگر اسرائیلی به تمامی سازمانها و نهادها در گذرگاه مرزی رفح اطلاع دادند که ورود کامیونهای کمک از سمت مصر به نوار غزه ممنوع است.» گزارش الجزیره درباره جنایات روز شنبه صهیونیستها هم حاکی از این است که این رژیم شش بار به شکل پیوسته اطراف بیمارستان ناصر را در خانیونس در جنوب نوار غزه بمباران کرد. ارتش رژیم اشغالگر اطراف بیمارستان شهدای الاقصی در شهر دیر البلح در مرکز نوار غزه را هم در پی رسیدن دهها زخمی و پیکرهای شهدا به این بیمارستان بمباران کرد. پیش از این در بمباران خانهای در دیرالبلح دهها فلسطینی شهید یا زخمی شدند. صهیونیستها علاوه بر این، محوطه مدرسه ابوحسین در شمال نوار غزه را با بمبهای دودزا هدف قرار دادند. هواپیماهای ارتش رژیم صهیونیستی حدود ۵۰ خانه را در محله شجاعیه در شرق غزه بمباران کردند که در این جنایت وحشیانه دهها نفر شهید شدند. «کاترین راسل» مدیر اجرایی سازمان یونیسف اعلام کرد: «نوار غزه امروزه بار دیگر خطرناکترین مکان برای زندگی کودکان به شمار میرود. زمستان سرد در راه است. همه کسانی که توان و امکانات لازم را دارند باید برای حمایت از کودکان وارد عمل شوند.» مارتین گریفیث، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه هم گفت که هیچ مکان امنی برای ساکنان نوار غزه وجود ندارد و آنها در چرخهای از مرگ، ویرانی و بیماری زندگی میکنند. وی گفت: «در ساعات گذشته تعداد زیادی کشته و زخمی شدند. به خانوادهها دوباره دستور تخلیه داده شد و امیدها از بین رفت. گریفیث افزود که هفته گذشته روشن شد که وقتی سلاحها ساکت هستند چه اتفاقی میافتد و وضعیت در خانیونس یادآور وضعیت تکاندهندهای است که در صورت خاموش نبودن سلاحها اتفاق میافتد.
قصابان غزه محاکمه شوند
دفتر اطلاعرسانی دولت فلسطین در نوار غزه آخرین آمار تلفات و خسارات جنگ غزه را پس از گذشت ۵۶روز اینگونه اعلام کرد: شهادت بیش از ۱۵ هزار فلسطینی از جمله ۶ هزار و ۱۵۰ کودک و بیش از ۴ هزار زن و شهادت ۲۰۷ نفر از کادر درمانی و پزشکی، ۲۶ نفر از نیروهای امداد و نجات و ۷۳خبرنگار. صهیونیستها همچنین بیش از هزار و ۴۰۰ جنایت فجیع را در غزه مرتکب شدند. در جنگ اخیر علیه غزه، بیش از ۳۷ هزار نفر زخمی شدند و بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ نفر نیز زیر آوار هستند. تاکنون ۱۰۳ ساختمان دولتی بمباران شده و خسارت دیده است. ۲۶۷ مدرسه خسارت جزئی دیده و ۶۷ مدرسه هم به کلی تخریب شده است. ۱۷۵ مدرسه خسارت گسترده دیده و ۸۹ مسجد بهطور کامل تخریب شده است. سه کلیسا هم بمباران شده و خسارت دیده است از آغاز جنگ ۲۵۰ هزار واحد مسکونی خسارت جزئی دیده و ۵۰هزار واحد به طور کامل تخریب شده است. ۲۶بیمارستان و ۵۵ مرکز درمانی بمباران و از خدمت خارج شده است و ۵۶ خودروی آمبولانس هم به طور مستقیم هدف قرار گرفته است. رجب طیب اردوغان پس از شرکت در اجلاس جهانی اقدام اقلیمی در دبی گفت: «حذف حماس یک سناریوی واقعی نیست. کشورهای غربی حامی اسرائیل به ویژه امریکا و بریتانیا، به جای راهحل، میگویند «در برابر تهدید حماس چه کنیم؟» آنها دائماً از ما و افکار عمومی جهان سؤال میکنند. ما میگوییم اگر همین الان راهحل دو دولتی را در مرکز قرار دهیم، به هر حال مسائل غزه و تهدیدهای متقابل از بین میرود.»
اردوغان تأکید کرد: «انتظار ما از لاهه این است که این نسلکشان، این قصابان غزه که دستشان رو شده است، به ویژه نتانیاهو، مجازات شوند. این پرونده را در بالاترین سطح پیگیری خواهیم کرد.»