کد خبر: 1193657
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۲
معاون فرهنگی وزارت علوم با تاکید بر اصل بی طرفی دانشگاه‌ها در انتخابات مجلس گفت: دانشگاه‌ها امکانات خود را عادلانه در اختیار نامزد‌های انتخابات قرار دهند.

جوان آنلاین: عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی وزارت علوم در دومین نشست نمایندگان وزیر علوم در هیات‌های نظارت برتشکل‌های اسلامی دانشگاهیان، ضمن تسلیت شهادت جمعی از مردم مظلوم فلسطین و غزه در مبارزه با رژیم غاصب صهیونیستی گفت: به تمام مجاهدان در راه خدا به ویژه مجاهدان سرزمین فلسطین که با رژیم ظلم و ستم اسرائیل مبارزه می‌کنند درود می‌فرستم و برای آن‌ها آرزوی توفیق دارم.

به گزارش تسنیم، وی در ادامه به بیان انتظارات خود از نمایندگان وزیر علوم در هیات‌های نظارت بر تشکل‌های اسلامی دانشگاه‌ها پرداخت و گفت: مسئله انتخابات و برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی از محور‌های فعالیت شورای‌های نظارت در دانشگاه‌ها در شرایط فعلی است.

وی بر تشکیل جلسات مستمر و منظم هیات‌های نظارت بر تشکل‌های اسلامی در دانشگاه‌ها تاکید کرد و گفت: حداقل باید ماهی یک بار نشست این شورا با حضور رئیس دانشگاه و نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تشکیل شود و ضمن بررسی درخواست‌های مجوز برگزاری برنامه و تاسیس تشکل، نسبت به برنامه‌ریزی و تدوین فعالیت‌های ایجابی اقدام شود.

کلانتری افزود: شورای نظارت بر تشکل‌ها باید فعال و پویا باشد و فقط منتظر بررسی درخواست مجوز برنامه یا ارجاع موضوع نباشد بلکه خود شورا به فکر تصمیم‌گیری برای رونق فعالیت‌های قانونمند سیاسی در هر دانشگاه باشد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی را از مطالبات ویژه مقام معظم رهبری اعلام کرد و گفت: باید برگزاری این کرسی‌ها در دانشگاه‌ها رونق بگیرد تا به شبهات مختلف پاسخ داده شود.

وی افزود: در اواخر هفته جاری نشست کارشناسان برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی دانشگاه‌ها به میزبانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم برگزار می‌شود تا آشنایی و تسلط آن‌ها در زمینه آیین نامه‌ها و دستورالعمل‌ها بروزرسانی شود.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم گفت: در زمینه انتخابات دانشگاه‌ها نقش مهمی دارند و در همین راستا باید زمینه افزایش مشارکت جدی دانشجویان در انتخابات را فراهم کنیم و ملاک ما در برنامه‌های مرتبط با انتخابات فقط قانون است.

کلانتری گفت: در انتخابات اصل ما بر بی‌طرفی است و تلاش می‌کنیم امکانات را به شکل عادلانه و متناسب میان نامزد‌های قانونی مورد تایید قرار گرفته فراهم کنیم و از هیچ جریان سیاسی هواداری نمی‌کنیم؛ مطمئن هستیم که طرفداری از احزاب به ضرر آموزش عالی است و برای آموزش عالی هزینه محسوب می‌شود.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم شورای نظارت بر تشکل‌های اسلامی را مهم‌ترین و عالی‌ترین رکن مدیریت سیاسی در دانشگاه‌ها نام برد و از نمایندگان وزیر در این تشکل‌ها درخواست کرد متناسب با سیاست‌های دولت و وزارت علوم و ضوابط قانونی و آیین نامه‌ها نسبت به رونق فعالیت‌های سیاسی فرهنگی در دانشگاه‌ها اقدام نمایند.

وزیر علوم در ارتباط تلفنی با این نشست گفت: فعالیت‌های فرهنگی در جامعه زودبازده نیستند و نیازمند علاقه، اخلاص و صبر است

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری مقوله فرهنگ را از مهمترین مسائل مورد حمایت و توجه وزارت علوم دانست و گفت: در برنامه هفتم توسعه نیز پیشنهاد شده است که ۵ درصد بودجه دانشگاه‌ها به امور فرهنگی اختصاص یابد.

زلفی‌گل افزود: فرهنگ مهم‌ترین سرمایه همیشگی و جاودانی هر جامعه است؛ فعالیت‌های فرهنگی علی‌رغم ارزش و آثاری که در جامعه دارند، زودبازده نیستند و معمولاً نتایج و آثار آن‌ها چندین سال بعد مشخص می‌شود؛ لذا فعالیت در این حوزه نیازمند علاقه، اخلاص و صبر است.

وزیر علوم فعالیت بدون چشم‌داشت نمایندگان وزیر در تشکل‌های اسلامی دانشگاه‌ها را بسیار ارزشمند توصیف کرد و گفت: از آنجا که نظام جمهوری اسلامی ثمره خون هزاران شهید است هر گونه فعالیت در راستای قوام و تثبیت این نظام ارزشمند بوده و پاداش و اجر فعالان عرصه فرهنگ و به ویژه نمایندگان حاضر در این نشست را خداوند متعال خواهد داد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار