در حساسترین بازی پرسپولیس با برتری مقابل شهر خودرو هم حکم سقوط نماینده مشهد به لیگ یک را امضاء و هم مقدمات جشن قهرمانی فردا شب استقلال را آماده کرد.
شهر خودرو برد میخواست تا امیدوار به هفته پایانی و رقابت با نفت مسجد سلیمان برای بقا بماند. اما گل دقیقه ۲۴ علی نعمتی آب سردی روی انگیزه آنها در نیمه اول بود. پرسپولیس هم علیرغم بازی برتر چندان انگیزه از خود نشان نمیداد. اما با شروع نیمه دوم شهر خودرو خیلی زود کار را به تساوی کشاند. دقیقه ۵۵ محمد ابراهیم رضازاده با یک ضربه زیبا کار را به تساوی کشاند. اما تنها پنج دقیقه بعد سیامک نعمتی بازهم برتری را نصیب پرسپولیس کرد تا به این ترتیب پرسپولیس با توجه به شکست سپاهان مقابل فولاد با ۵۷ امتیاز و یک بازی کمتر دوباره به رده دوم جدول برگردد.
در دو دیدار دیگر امشب فولاد ۳ بر صفر سپاهان را شکست داد تا بازی ضعیف شاگردان نکونام مقابل استقلال بیشتر از قبل به چشم آید. گل گهر هم در تهران با دو گل هوادار را شکست داد.