کد خبر: 943507
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۰:۳۳
چند هفته پیش بود که استاندار تهران در سفری که به اسلامشهر داشت از پیشرفت ۵۶ درصدی بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی این شهرستان خبر داد.
سيداحمد هاشمى اشكا
سرویس ایران جوان آنلاین: چند هفته پیش بود که استاندار تهران در سفری که به اسلامشهر داشت از پیشرفت ۵۶ درصدی بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی این شهرستان خبر داد. محمدحسین مقیمی که از نزدیک در جریان فعالیت‌های انجام شده توفیقات، کمبود‌ها و کسری‌های اسلامشهر قرار گرفته و برای رفع آن‌ها تصمیم‌سازی می‌کرد، یکی از مهم‌ترین نیاز‌های این منطقه را تکمیل و بهره‌برداری از بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی عنوان کرد. حالا رئیس شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر با بیان اینکه برای سرعت بخشی به ساخت بیمارستان باید کارفرما را تغییر دهیم از باز پس‌گیری پروژه احداث این بیمارستان از وزارت راه و شهرسازی و سپرده شدن آن به وزارت بهداشت خبر می‌دهد تا هرچه سریع‌تر بیمارستان اسلامشهر به بهره‌برداری برسد.

سال ۱۳۸۷ بود که کلنگ احداث بیمارستان ۴۴۰ تختخوابی شهرستان اسلامشهر به زمین زده شد و حالا بعد از گذشت ۱۰ سال، یکی از مهم‌ترین و ضروری‌ترین پروژه‌های منطقه تنها ۵۱ درصد پیشرفت فیزیکی داشته، بنابر این احداث آن را از وزارت راه و شهرسازی گرفته و به وزارت بهداشت سپردند تا هرچه سریع‌تر به بهره‌برداری برسد.

۱۰ سال زمان برای نیمی از کار

شهرستان اسلامشهر حدود ۶۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و با توجه به این تعداد شهروند، تخت‌های بیمارستانی پاسخ‌گوی بیماران در این منطقه نیست. هم اکنون بیمارستان تأمین اجتماعی اسلامشهر با ۱۳۰ تخت بیمارستانی و تنها بیمارستان خصوصی امام زمان (عج) نیز با ۱۰۰ تخت بیمارستانی به بیماران اسلا‌مشهر و شهرستان‌های اطراف و گاهی تمام نقاط کشور خدمات درمانی ارائه می‌دهند.

برای رفع این مشکل در سال ۸۷ تصمیم گرفته شد تا بیمارستانی ۴۴۰ تختخوابی احداث شود تا علاوه بر رفع مشکل کمبود تخت بیمارستانی در اسلامشهر، مسافران و بیماران شهرستان‌های اطراف هم بتوانند از خدمات آن بهره‌مند شوند. اما بعد از گذشت ۱۰ سال، وزارت راه و شهرسازی که احداث بیمارستان را بر عهده داشت، نتوانست بیش از نیمی از پروژه را پیش ببرد، بنابراین کار از این وزارت خانه گرفته و به وزارت بهداشت و درمان سپرده شد. در همین رابطه رئیس شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر با اشاره به کمبود تخت بیمارستانی در این شهرستان می‌گوید: «بسیاری از تخت‌های بیمارستانی تهران برای دریافت خدمات به بیمارانی از نقاط مختلف کشور است و در شهرستان اسلامشهر نیز به ازای هر ۱۰۰۰ نفر ۴/۰ تخت بیمارستانی وجود دارد و با بهره‌برداری بیمارستان ۴۴۰ تختخوابی اسلامشهر این میزان به یک در هزار تخت می‌رسد. محمدرضا سلمانی عدم پیشرفت پروژه احداث بیمارستان ۴۴۰ تختخوابی شهرستان اسلامشهر پس از گذشت ۱۰ سال را مورد توجه قرار می‌دهد و ادامه می‌دهد: «در سال‌جاری پروژه احداث از وزارت راه و شهرسازی به وزارت بهداشت سپرده شد تا هرچه سریع‌تر این پروژه به بهره‌برداری برسد.» وی با بیان اینکه با توجه به جمعیت شهرستان اسلامشهر تخت‌های بیمارستانی پاسخ‌گوی بیماران در این شهرستان نیست تأکید می‌کند: «بیمارستان تأمین اجتماعی اسلامشهر با ۱۳۰ تخت بیمارستانی و تنها بیمارستان خصوصی امام زمان (عج) نیز با ۱۰۰ تخت بیمارستانی به بیماران اسلا‌مشهر و شهرستان‌های اطراف و گاهی تمام نقاط کشور خدمات درمانی ارائه می‌دهند. اما با توجه به نیاز منطقه کلنگ بیمارستان ۴۴۰ تختخوابی شهرستان اسلامشهر از سال ۸۷ به زمین زده شد و پس از گذشت ۱۰ سال تا به امروز تنها ۵۱ درصد پیشرفت فیزیکی داشته بنابراین در سال‌جاری پروژه احداث آن از وزارت راه و شهرسازی به وزارت بهداشت سپرده شد تا هرچه سریع‌تر به بهره‌برداری برسد.»

تأمین امکانات به برکت انقلاب

هم اکنون ۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار لازم جهت تکمیل و بهره‌برداری از این بیمارستان تأمین شده است که در همین راستا و در رابطه با تأمین نیاز‌های آن، رئیس شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، می‌گوید: «این بیمارستان دارای ۳۶ تخت اورژانس، بخش‌های تخصصی و فوق‌تخصصی، سه بخش اتاق عمل، چندین بخش‌ای سی‌یو و سی سی یو و ۴۴۰ تخت بیمارستانی است و هر روز که تکمیل و بهره‌برداری از این بیمارستان به تأخیر می‌افتد با مشکل نوسان قیمت‌ها در زمینه تجهیزات روبه‌رو می‌شویم.» وی در ادامه با اشاره به هفته پویش ملی مبارزه با سرطان می‌افزاید: «بهترین راه برای کاهش بیماری‌های صعب‌العلاج پیشگیری است، راه‌هایی برای تشخیص زودهنگام بیماری و اینکه با حساس کردن مردم نسبت به بیماری و تشخیص به موقع از گسترش بیماری به بافت‌های دیگر جلوگیری می‌شود.» رئیس شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر با بیان اینکه برخی از مراکز جامع سلامت اسلامشهر، بزرگ‌تر و مجهزتر از استاندارد ملی است خاطرنشان می‌کند: «شهرستان اسلامشهر به برکت انقلاب اسلامی دارای ۱۴ مرکز جامع سلامت شهری و ۲۵ پایگاه سلامت شهری و در حوزه روستایی، ۵ مرکز جامع سلامت و ۱۳ خانه سلامت به همراه ۲ مرکز کلینیک ترک اعتیاد دولتی است.»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار