محمداسماعیل سعیدی امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار داشت: طرح تحقیق و تفحص از سازمان خصوصیسازی در جلسه کمیسیون اقتصادی مجلس مطرح شد ولی به دلیل عدم حضور رئیس و یا نماینده از سوی این سازمان، پاسخگویی به سوالات نمایندگان صورت نگرفت.
وی افزود: در پی عدم حضور نفرات این سازمان در کمیسیون اقتصادی برای پاسخگویی به نحوه واگذاریهای صورت گرفته مقرر شد طرح تحقیق و تفحص از سازمان خصوصی در صحن علنی مجلس مطرح و رایگیری در این رابطه صورت گیرد.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس، پیشبینی کرد هفته آینده رایگیری در این رابطه در صحن علنی مجلس اتفاق افتد.
سعیدی با اشاره به جلسه دیروز محاکمه خریدار ماشینسازی تبریز به جرم اخلال در بازار ارز و دلار اظهار داشت: نمایندگان استان از همان ابتدا نسبت به این واگذاری و اهلیت خریدار اعتراضهایی را به رئیس سازمان خصوصیسازی کردند که متاسفانه وی به این اعتراضات ترتیب اثری ندادند.
این نماینده مجلس تاکید کرد: محاکمه خریدار ماشینسازی حکایت از اشتباه بودن این معامله از بنا دارد و محرز شده که این واگذاری حاصل زد و بندهای پشت پردهای بوده که چرخهای تولید در ماشینسازی را نه تنها تحرک نبخشید بلکه چوب لای چرخهای تولیدی این مجموعه و در نتیجه زندگی هزاران نفر وابسته به این مجموعه به تبع اشتغال نزدیکانشان در این کارخانه تولیدی و حتی اقتصاد استان را در پی داشته است.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار ما درباره آمار و ارقام موجود از مجموعههایی که از سوی سازمان خصوصیسازی واگذار شده و با مشکل مواجه هستند، تصریح کرد: جست و گریخته گزارشاتی به نمایندگان از سطح کشور درباره واگذاریهای سازمان خصوصیسازی انجام شده اما برای رسیدن به آمار و ارقام دقیق همین موضوع تحقیق و تفحص از سوی نمایندگان مطرح شده است.