کد خبر: 888867
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۰
هوا صاف باشد يا آلوده، گرم باشد يا سرد فرقي به حالشان ندارد، نه اينكه جنسشان از فولاد باشد بلكه ناگزير از حضورند.
حسین فصیحی

هوا صاف باشد يا آلوده، گرم باشد يا سرد فرقي به حالشان ندارد، نه اينكه جنسشان از فولاد باشد بلكه ناگزير از حضورند. سفيدپوشان پليس راهور در طول شبانه روز سر هر چهارراه يا در هر خيابان و بزرگراهي حضور دارند. وظيفه‌شان برقراري انضباط ترافيكي و برخورد با رانندگان متخلف است. براي سفيدپوشان پايتخت، اما ميزان اين دشواري سقف ندارد. آسمان شهر به شدت آلوده و خيابان‌و بزرگراه‌ها متراكم از خودرو شده است. درست است بابت كاري كه مي‌كنند حقوق مي‌گيرند، اما راستش را بخواهيد مي‌خواهم دفاع كنم از دشواري كاري كه سفيدپوشان شهرمان دارند. هر چه وضعيت هوا يا ترافيك شهر بحراني‌تر باشد بايد زمان بيشتري را در خيابان‌ها حضور داشته باشند.

روزانه 5 يا 6ساعت ايستادن و نفس كشيدن در هواي آلوده و تلاش براي باز كردن گره‌هاي ترافيك و جدل با رانندگان متخلف، پيامدهاي ناگواري مي‌تواند به همراه داشته باشد. خودمان را يك روز جاي آنها بگذاريم. منصفانه كه نگاه كنيم، خواهيم ديد كه يك مأمور پليس راهور روزانه حدود 6ساعت در معرض مستقيم هواي آلوده است كه مي‌تواند به بيماري تنفسي منجر شود. ايستادن در همان ميزان ساعت مي‌تواند منجر به بيماري ستون فقرات پا درد يا ميخچه‌پا و آلودگي صوتي هم مي‌تواند اعصاب و روان او را هدف قرار دهد. اعمال قانون كردن رانندگان متخلف هم گاهي منجر به جراحت مأموران پليس مي‌شود. اين موضوع درباره رانندگاني مصداق دارد كه تخلف كردن را حق خودشان مي‌دانند و زماني كه در تله قانون گرفتار مي‌شوند مأمور پليس را هدف قرار مي‌دهند.

چانه‌زني با رانندگان ديگر هم بخشي از روزمرگي مأموران پليس است. اگر خودروي راننده‌اي كه با وسيله نقليه فرسوده هزينه خانواده‌اش را تأمين مي‌كند توقيف شود خانواده‌اي در معرض فروپاشي قرار خواهد گرفت و اگر توقيف نشود قانون اجرا نشده است. زدن يك ماسك كه براي شهروندي عادي هم كارايي ندارد و استفاده از دستكشي سفيد كه مانع اجراي اعمال قانون است و بعد از چند ساعت نشاني از سفيدي هم ندارد، نمي‌تواند مانعي براي نفوذ سياهي‌هاي هوا شود. ميزان اين آسيب‌ها اما در همه نقاط شهر به يك اندازه نيست. وضعيت در مناطقي مثل منطقه 12‌تهران به دليل وجود بازار و مراكز مهم دولتي و محدوده‌اي مثل ميدان آزادي ‌به‌خصوص زيرگذر آن به عنوان يكي از مهم‌ترين خروجي‌هاي پايتخت بحراني‌تر است. مخلص كلام اينكه سلامت جسم و روان سفيدپوشان پايتخت به دليل قرار گرفتن در معرض انواع آسيب‌ها مدام در خطر است. آنها را دريابيد. 
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار