کد خبر: 822234
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۹
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کردستان:
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کردستان گفت: شهرهای کردستان در بحث فضای سبز در فقر به سر می‌برند و این موضوع امکان ایجاد سایت‌های اسکان اضطراری به اندازه نیاز را از ما گرفته است.

به گزارش جوان از کردستان، آرتیکاس اقبال در جلسه ستاد بحران استان کردستان که در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، اظهار کرد: اقدامات پیشگیرانه و آمادگی سازمان‌های مرتبط برای رویارویی با فصل سرما در سال جاری یکی از موضوعات این جلسه است که بر اساس تجربیات سنوات گذشته، از اوایل مهرماه دستورالعمل‌های لازم برای کارگروه‌های ستاد بحران فرمانداریها و شهرداران تابعه استان ارسال شده است.

وی گفت: موضوع تامین سوخت مورد نیاز نیز مورد توجه قرار گرفته که شرکت فراوردههای نفتی منطقه کردستان اعلام آمادگی کامل در این راستا کرده و شرکت گاز برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام داده است.

اقبال خاطرنشان کرد: با توجه به دستورالعمل‌های ابلاغ‌ شده، ارزیابی دوره‌ای از عملکرد اعضای ستاد مدیریت بحران و کارگروه‌ها و فرمانداری‌ها انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه نواقصی در گزارش‌گیری‌ها وجود داشت که با این ارزیابی‌ها احصا شده و در حال برطرف شدن است، تصریح کرد: ایجاد سیاست‌های اسکان اضطراری در استان از دیگر مباحثی است که در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کردستان گفت: شهرهای کردستان در بحث فضای سبز در فقر به سر می‌برند و این موضوع امکان ایجاد سایت‌های اسکان اضطراری با ویژگی‌های لازم را از ما گرفته است.

وی از رایزنی برای دریافت اعتبارات از طریق سازمان مدیریت بحران برای این موضوع خبر داد و تصریح کرد: کارگروه بیمه و بازتوانی نیز به منظور توجیه هرچه بیشتر سازمان‌های بیمه‌گر برگزار و دستورات لازم به این بخش نیز داده شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کردستان اظهار کرد: متاسفانه فرهنگ بیمه در کشور ما و به تبع آن در کرستان ضعیف است و در این زمینه استان ما در رده‌های میانی و استان 19 کشور است.

وی خاطرنشان کرد: البته این عدم نبود فرهنگ بیمه در جامعه خاص استان کردستان نبوده ولی باید تمهیدات لازم در راستای ترویج نهادینه کردن هرچه بیشتر این فرهنگ در استان انجام شود.

اقبال اضافه کرد: در حال حاضر برنامه‌ای برای ایجاد سایت‌های اضطراری اسکان در سطح روستاها نداریم ولی با توجه به شرایط تبوگرافی و همچنین آسیب‌پذیر بودن روستا این مهم باید حدالق در روستاهای بزرگ در دستور کار قرار گیرد.

وی از برگزاری 24 مانور آمادگی مواجه با بحران در سال گذشته در استان خبر داد و گفت: در کنار این مهم چندین برنامه ستادی با شرکت مدیران دستگاه‌های اجرایی استان و کارگاه‌های آموزشی نیز برگزار شده است.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری مانورهای مختلف امسال نیز در دستور کار ستاد مدیریت بحران قرار گرفت که از اول امسال تاکنون توسط دستگاه‌های مختلف از جمله هلال احمر برگزار شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها