کد خبر: 819750
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۹
به همت معاونت فرهنگی شهرداری سنندج
نمایشگاه نقاشی هنرمند هیوا پاشایی با عنوان «هاوبه‌ش»(شریک) در نگارخانه شهرداری سنندج دایر شد.

به گزارش جوان از کردستان، نمایشگاه نقاشی «هاوبه‌ش» شامگاه شنبه با محوریت فرهنگ کرد کلهر و با حضور شهردار، اعضای شورای شهر و جمعی از شهروندان و هنرمندان در نگارخانه شهرداری سنندج افتتاح شد.

معاون فرهنگی و امور اجتماعی شهرداری سنندج در حاشیه افتتاح این نمایشگاه اظهار کرد: این نمایشگاه تا 12 آبان‌ماه ‌جاری در این مکان پذیرای علاقه‌مندان به هنر نقاشی است.

سرکه‌وت نجفی افزود: نمایشگاه نقاشی آثار هنرمند، هیوا پاشایی با هدف ارج‌نهادن به فرهنگ غنی مناطق کردنشین است.

وی تصریح کرد: آثار نقاشی این هنرمند با محوریت فرهنگ کرد کلهر و توجه ویژه به پوشش فولکلور زنان کرد است.

معاون فرهنگی و امور اجتماعی شهرداری سنندج گفت: این هنرمند در آثار خود، نجابت، زیبایی و پایداری پوشش زنان کرد در گذشته را به تصویر کشیده است.

نجفی افزود: این نمایشگاه تا 12 آبان‌ماه جاری در نگارخانه شهرداری سنندج بر پا است و شهروندان می‌تواند هر روز صبح از ساعت 9 الی 12 ظهر و از ساعت 16 تا 18 عصر از این نمایشگاه بازدید نمایند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها