کد خبر: 795019
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۶
رئیس هیأت شمشیربازی اردبیل:
رئیس هیأت شمشیربازی استان اردبیل گفت: توجه به استعدادیابی مستمر در طول سال جزو برنامه‌ها و اولویت‌های هیأت شمشیربازی استان اردبیل است.

به گزارش جوان از اردبیل، هادی صباغی در جمع تعدادی از خبرنگاران در اردبیل اظهار کرد: تقویم عملیاتی سال 95 هیأت شمشیربازی استان با تصویب در هیأت رئیسه هیأت استان برای اجرا ابلاغ شد.

وی تصریح کرد: کار تدوین نهمین تقویم این هیأت در 9 سال گذشته از اواخر بهمن ماه در کمیته برنامه‌ریزی، تحقیقات و توسعه آغاز شده بود و پس از بررسی تقویم سال 94 و براساس برنامه‌ها و تقویم فدراسیون، این تقویم استخراج و نهایی شد.

رئیس هیأت شمشیربازی استان گفت: پیش‌نویس این تقویم طی دو جلسه از سوی هیأت رئیسه هیأت استان بررسی و نهایتاً پس از اندک تغییرات برای اجرا مصوب و ابلاغ شد.

صباغی افزود: این تقویم با برآورد هزینه‌ای بالغ بر 650 میلیون ریال در پنج فصل هزینه‌ای تدوین شده که نسبت به سال قبل که 560 میلیون ریال بود از رشد حدود 18 درصدی برخوردار است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: تاکید بر استعدادیابی مستمر در طول سال، توجه ویژه به برگزاری کلاس‌های متعدد آموزشی، برگزاری مسابقات داخل استانی از قبیل قهرمانی استان و جایزه بزرگ در چهار رده سنی و دو بخش آقایان و بانوان، حضور فعال در مسابقات رده‌های مختلف سنی فدراسیون، تقویت فعالیت‌های شهرستان‌های فعال و ارتقا توان تجهیزاتی هیأت از مهمترین رئوس تقویم سال‌جاری محسوب می‌شود.

صباغی با اشاره به آخرین وضعیت هیأت در آغاز سال جدید اضافه کرد: سال 94 سال بسیار خوبی برای شمشیربازی استان بود و براساس تحلیل کمیته برنامه‌ریزی حدود 70 درصد از برنامه‌های تقویم عملیاتی شد.

وی ادامه داد: کسب مقام قهرمانی بزرگسالان کشور در اسلحه اپه توسط امیررضا کنعانی، نایب قهرمانی نوجوانان و جوانان در اسلحه سابر توسط میثم لاهوت و قهرمانی مقتدرانه تیم اپه جوانان استان برای سومین بار در کنار قهرمانی امیرحسین موشحی عصر در اپه نونهالان و مدال برنز علی‌اکبر پورقلی در همین رده موید روند رو به رشد و تداوم تعالی شمشیربازی استان است.

از عدم حضور تیم شمشیربازی اردبیل در لیگ باشگاه‌های کشور متأسفیم

رئیس هیأت شمشیربازی استان اردبیل با اظهار تأسف مجدد از عدم حضور تیم شمشیربازی استان در لیگ باشگاه‌های کشور به جهت مشکلات مالی اظهار کرد: قطعاً اگر می‌توانستیم در لیگ برتر کشور حضور یابیم، توان اینکه روی سکو برویم را داشتیم، ولی متأسفانه مشکلات مالی سبب شد در لیگ حضور پیدا نکنیم.

صباغی تصریح کرد: برای سال جدید هم رایزنی‌هایی صورت گرفته تا بتوانیم در سطحی خوب در لیگ شمشیربازی کشور حضور پیدا کنیم که اگر این مورد نهایی شود، قطعاً مدعی خوبی برای لیگ امسال هستیم.

وی استعدادیابی و توجه به جذب استعدادهای جدید را همچنان اصل اساسی در فعالیت هیأت دانست و گفت: شمشیربازی به جهت اینکه رشته سنگین و فوق تخصصی محسوب می‌شود، در بحث استعدادیابی بسیار حساس است و همین عامل سبب می‌شود تا هرگونه برنامه‌ریزی در این حوزه با تاکید بر مداومت و استمرار همراه باشد، چون ریزش نیرو و بازیکن در این رشته زیاد است.

صباغی مهمترین دغدغه شمشیربازی استان را همچنان بحث تجهیزات اعلام کرد و افزود: متأسفانه روز به روز توان تجهیزاتی هیأت افت می‌کند و با استهلاک تجهیزات مشکلات عدیده‌ای در پیش است و اگر فکر اساسی برای تأمین تجهیزاتی هیأت نکنیم، برای مسابقات داخل استانی و تجهیز بازیکنان و اعزام به مسابقات کشوری به مشکل اساسی بر می‌خوریم.

وی در پاسخ به سؤالی در مورد حمایت‌های صورت گرفته از این هیأت تصریح کرد: حامی اصلی هیأت‌های ورزشی استان اداره کل ورزش و جوانان استان است و قطعاً با توجه به محدودیت‌های مالی این اداره کل انتظار صرف از آن صحیح نیست.

صباغی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: از سوی دیگر در بحث اسپانسر ورزشی هم استان مشکل دارد و به ویژه برای رشته‌های این چنینی اسپانسر ریسک نمی‌کند تا سرمایه‌گذاری کند، بنابراین تنها راه باقی مانده تقویت مالی اداره کل ورزش و حمایت از ورزش استان است.

وی اضافه کرد: بهتاج و تیم همراه مدیرکل انصافاً حمایت خوبی از شمشیربازی استان انجام می‌دهند، ولی متأسفانه به جهت مشکلات مالی ورزش کشور و استان، از بودجه حدود 560 میلیون ریالی سال گذشته فقط حدود یک سوم تحقق یافت.

صباغی ادامه داد: عملاً مانند سال 93 که در بحث تأمین هزینه‌ها منفی بودیم، برای سال جدید هم با کسری بودجه و بدهی‌های عدیده بالغ بر 300 میلیون ریالی از سال قبل مواجه هستیم.

رئیس هیأت شمشیربازی استان اردبیل گفت: در سال 93 و در جلسه عمومی ورزش استان با استاندار اردبیل قول دادند که از هیأت‌هایی که زیر 50 میلیون تومان هزینه برای حضور در لیگ‌های کشوری نیاز دارند از طریق بودجه استانی حمایت کنند.

وی افزود: متأسفانه این قول تاکنون عملی نشده و ما امیدواریم با عنایت او و پیگیری امر از سوی اداره کل ورزش و جوانان استان، این هیأت‌ها مورد پشتیبانی و حمایت قرار گیرند.

صباغی تصریح کرد: ما از استاندار اردبیل انتظار داریم تا به وعده خود عمل کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها