کد خبر: 790752
تعداد نظرات: ۶ نظر
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۷
نماينده ورامين در مجلس تعطيلي كارخانه ارج را نماد اقتصاد پسابرجامي دانست و تأكيد كرد كه ما متوجه منظور آقاي رئيس‌جمهور از گشايش پس از برجام نمي‌شويم، شايد در ولنجك تهران گشايشي پيدا شده است.
نماينده ورامين در مجلس تعطيلي كارخانه ارج را نماد اقتصاد پسابرجامي دانست و تأكيد كرد كه ما متوجه منظور آقاي رئيس‌جمهور از گشايش پس از برجام نمي‌شويم، شايد در ولنجك تهران گشايشي پيدا شده است.
سيدحسين نقوي‌حسيني نماينده مردم ورامين در مجلس شوراي اسلامي در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به تعطيلي كارخانه ارج پس از 80 سال، اظهار داشت: تعطيلي كارخانه ارج را مي‌توان نماد اقتصاد پسابرجامي دانست.
وي افزود: طبق فرمايشات مقام معظم رهبري، امروز اقتصاد و حل مشكلات اقتصادي اولويت اول كشور محسوب مي‌شود و دولت در اين زمينه مسئوليت اصلي را بر عهده دارد، آقاي رئيس‌جمهور در ابتداي رياست‌جمهوري‌اش قول داد 100 روزه شرايط اقتصادي كشور را بهبود ببخشد، اما الان چند 10 برابر 100 روز، از عمر دولت يازدهم گذشته اما شاهديم روز به روز شرايط كشور بدتر مي‌شود و ما با مشكلات بيشتري دست و پنجه نرم مي‌كنيم.  نماينده ورامين در مجلس تصريح كرد: دوران مذاكرات كه شروع شد، حدود 5/1 تا دو سال آقاي رئيس‌جمهور مردم را به برجام وعده مي‌داد و مي‌گفت كه اگر توافق انجام شود مشكلات اقتصادي كشور حل مي‌شود، امروز توافق هسته‌اي انجام شده است، حالا بگذريم از اينكه اين توافق چگونه بود و ما چه امتيازاتي به طرف مقابل داديم و چه امتيازاتي گرفتيم؟ الان دوران پسابرجام آغاز شده است، حداقل انتظار مردم اين بود نه اينكه رونق اقتصادي يا بهبود اقتصادي ايجاد شود، بلكه حداقل وضع موجود كشور حفظ شود، ولي ما از ابتداي دوران پسابرجام از يك طرف شاهد وخيم‌تر شدن وضعيت ركود اقتصادي و از سوي ديگر شاهد تعطيلي بنگاه‌هاي اقتصادي هستيم، كارخانه ارج يك نمونه از تعطيلي بنگاه‌هاي اقتصادي مهم كشور است.  وي با بيان اينكه نمونه‌هاي بسيار زيادي از تعطيلي كارخانه‌ها در شهرستان‌ها و استان‌هاي ديگر هستند، گفت: كارخانه قند ورامين پس از 70 سال فعاليت در چند ماه گذشته تعطيل شده است، من متوجه اين ادعاي رئيس‌جمهور نمي‌شوم كه گفته «بعد از برجام هر روز يك گشايش داريم»، منظور آقاي رئيس‌جمهور از گشايش چيست؟ شايد منظور اين است كه هر روز يك كارخانه تعطيل مي‌شود؟! آيا تعطيلي كارخانه‌ها در دوران پسابرجام گشايش اقتصادي است.
نقوي يادآور شد: ما هر روز شاهد وخيم‌تر شدن شرايط كشور هستيم، من نماينده مردم هستم، مردم به ما مراجعه مي‌كنند، نه تنها بنگاه‌هاي اقتصادي توليدي و صنعتي، بلكه بنگاه‌هاي اقتصادي خدماتي و دامپروري و كشاورزي هم دچار مشكلات عديده‌اي شده‌اند. امسال كشاورزان ما بيچاره شدند، توليدات آنها خريداري نشد، ركود اقتصادي كشاورزان را بيچاره كرده است، كشاورزي در حال سقوط است.  وي با بيان اينكه شايد در ولنجك تهران گشايشي پيدا شده است، و الّا ما كه گشايشي در كشور نمي‌بينيم، تأكيد كرد: بهتر است آقاي رئيس‌جمهور به جاي اين شعارها و وعده‌هاي پوچ، واقعيت‌ها را بپذيرد و براي شرايط كشور برنامه تنظيم كند، ما مي‌گوييم آقاي دولت در حوزه مسكن برنامه شما چيست؟ مي‌گويند «مسكن مهر» بد بود، خب اصلاً مسكن مهر بد بود، برنامه شما چيست؟! شما كه جز بيكار كردن مردم كار ديگري انجام نداده‌ايد.
نقوي در پايان خاطرنشان كرد: واقعاً ما در دولت برنامه‌اي نمي‌بينيم، سه سال از عمر دولت يازدهم گذشته اما هنوز دولت برنامه‌اي عيني و قابل اجرا براي حل مشكل اشتغال و رفع ركود اقتصادي ارائه نكرده و تنها به گفتاردرماني رو آورده است و مردم را به آينده‌اي كه چيزي هم در آن ديده نمي‌شود، وعده مي‌دهد. 
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
0
1
جناب نقوی عزیز این کارخانه که هیچ کلیه کارخانه ها وکارگاهها سالهاست که این مشکل را دارند وبیش از این دولت هم شاهد تعطیلی کارگاها وکارخانجات بودیم چرا سیاسی کاری می کنید .
در این سه سال اقتصاد بیمار نشده بلکه از سالهای دور این مشکل شروع شد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۳
0
1
جناب نقوی حسینی و هم کیشان عزیزت !!! یا خودتونو به ... زدید یا مردم رو ...... حساب کردید !!! این تعطیلی اثرات تحریمیه که تو و دار و دستت گفتید اثر نداره !!!!!!!!!! چه ربطی به برجام داره !!!!!!!! کارخانه ای که 80 ساله کار میکنه همه چیش قراضه شده نیاز به نو سازی داره !!! چون بر اثر تحریما هیچی به ما نمی فروختن این نتیجه اعمال تندروهای ... مثل تو و پایداری هاست !!!! ....................
پ افتخاری
|
Russian Federation
|
۰۷:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۴
0
1
عزیزان چرا میدم که از تولید کولر با مصرف 25 لیتر در روز و نصف برق مصرفی و بازدهی ذو برابری همه چیز را سیاسی جلوه میدهید. مدیران بخش تولید ما هنوز در قرن 20 گیر کردن . این در حالیست که صنعت کولر برای نمونه سالهاست جور دیگری طراحی میشود. من به شما پیشنهاد میدم از کولر با طراحی جدید و بازدهی دو برابری ومصرف 25 لیتر اب در روز و نصف برق مصرفی در مقایسه شروع کنید .مشکل حل میشه. راهکارش را خواستید براتون انجام میدم که ببینید مشکل جای دیگر است
ناشناس
|
United States
|
۱۹:۲۰ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۷
0
1
ورشکستگی ارج حاصل مدیریت احمدی نژاد بود نه برجام/شرکت ارج از سال 86 ورشکسته شده است/تا قبل از سال 92 هفتاد درصد از پرسنل شرکت اخراج شدند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۹
اولا آقای احمدی نژاد ما نمی گوییم بنده بی عیب خدانیست ولی درعین حال خیلی از عیبهای دولتهای قبلی را برطرف کرد نظیر خانه دارکردن خیل کثیری از متاهلین،استخدام خیل کثیری از جوانان جویای کار،استکبار ستیزی که دروجود خاتمی وهاشمی نبود،بامردم صادق بود ،خیل کثیری از بدهی های دولت قبل ازجمله (پرداخت بدهی های حق التدریس معلمان درسال های سال 1372تا 1384)ولی شما که مدعی هستید که این دولت احمد ی نژاد کارخانه ارج را ورشکسته کرد این کارخانه درسال سوم روحانی ورشکست شد ایشان باید دردوسال اول این عاقبت اندیشی را می کرد تا کاربه اینجا نمیکشید نگویید پول نبود که مااصلا قبول نمی کنیم چطور این دولت به گفته داد ستان دیوان محاسبا ت مجوز پرداخت های نجومی وغیرمتعارف حقوق مدیران را دربرنامه دارد پرداخت 248میلیون درماه به یک مدیریا مدیران آنوقت برای تعطیل نشدن یک کارخانه برنامه ندارد؟
خادم شما
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۲
0
1
باسلام
آیا نمی شود اییگونه کارخانه جات را با عقد قراردادی با شرکتهای معتبر خارجی مثل سامسونگ, یا ال جی دوباره سازی کرد تا هم اشتغال ایجاد شده و هم کالاها در داخل کشور تولید و قیمت تمام شده آن نیز کم خواهد شد و از طرفی کارخانه جات نیز فعالیت خود را از سر میگیرند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار