کد خبر: 786418
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۱
مربی و کارشناس فوتبال اردبیل:
مربی و کارشناس فوتبال اردبیل گفت: ثبات مدیریتی در باشگاه شهرداری و اقدام سنجیده این مجموعه با احترام به همه اهالی فوتبال و پیشکسوتان و صاحب‌‌نظران کمترین تقصیر را در ناکامی این تیم داشتند.

سجاد پارسی در گفت‌و‌گو با خبرنگاران در اردبیل، اظهار کرد: مدیریت باشگاه شهرداری اردبیل اول فصل در اقدامی سنجیده با احترام به همه اهالی فوتبال پیشکسوتان و صاحب نظران با تشکیل کمیته فنی فضای مناسبی را برای مشورت، همفکری و در نهایت انتخاب سرمربی ایجاد کرده بود.

وی تصریح کرد: هر چهار مربی غیربومی در دو سال گذشته حاصل همفکری و انتخاب اعضای کمیته فنی بود هر چند که حضور برخی افراد ناکارآمد و غیرفنی در این جمع بی‌تاثیر نبود.

مربی و کارشناس فوتبال اردبیل گفت: با وجود انتخاب سرمربیان توسط اعضای کمیته فنی که مدیرکل اداره ورزش و جوانان از جمله افراد بود و نقش مهمی را در انتخاب‌ها داشت، الان سکوت اختیار کرده و هم اکنون اعتراض‌ها و تهاجم رسانه‌ها به سمت مدیران باشگاه که با صداقت و دلسوزی همه نوع همکاری را با منتخبان این کمیته داشتند، کشیده شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: افراد طبعاً با مرور تجربیات و با قرار گرفتن در شرایط‌های مختلف به توانایی‌هایی می‌رسند که به وسیله آن می‌توانند با مسائل گوناگون در آینده روبه‌رو شده و بر شرایط دشوار غلبه کنند.

پارسی اضافه کرد: با توجه به فراز و نشیب‌هایی که فوتبال اردبیل امسال با آن مواجه شد، قطعاً می‌تواند با استفاده از این تجارب در سال‌های آتی با پختگی و دقت بیشتر بر موانع غالب شود، یادمان هست که همین تراکتورسازی تبریز سال‌ها از کسب جواز حضور در لیگ برتر فوتبال کشور ناکام بود ولی با ثبات مدیریتی و اعتماد مدیران بومی همه آن تلخی‌ها به شادی و شیرینی تبدیل شده است.

وی ادامه داد: ثبات مدیریت در فوتبال بسیار مهم است، بر فرض ساکت تقریباً یک دهه از سال 81 تا 90 مدیریت سپاهان را به عهده داشت این یعنی او می‌تواند یک برنامه بلندمدت برای خود داشته باشد، می‌داند که چه می‌خواهد بکند؟ فرصت کافی را هم برای پیاده کردن تفکراتش دارد.

پارسی گفت: شناختی هم که در طول مدت مدیریت خود به دست می‌آورد، می‌تواند او را در طی کردن یک مسیر موفق یاری کند.

مربی و کارشناس فوتبال اردبیل افزود: در ذوب آهن اصفهان، گسترش فولاد تبریز هم شرایط به همین منوال بود برای مثال سعید آذری از سال 82 تا 89 مدیریت ذوب آهن را بر عهده داشت یعنی او هم با علم به اینکه فردا رفتنی نیست، توانست برنامه‌هایش را پیاده کند و دیدیم که موفق هم بود.

وی تصریح کرد: مدیریت هم اجرای یک برنامه بلندمدت است به همین دلیل هم است که می‌بینیم بعد از آن که ساکت از سپاهان یا سعید آذری از ذوب آهن می‌روند این دو تیم از مسیر موفقیت خارج نمی‌شوند.

پارسی بیان کرد: با شعار تجربه، پویایی و حمایت شاهد موفقیت ارتش سرخ ساوالان در آینده هستیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها