
سردار حیدر عباس زاده با اشاره به انتشار کلیپی طی هفته گذشته پیرامون شکار غیرمجاز دو بز کوهی در منطقه حفاظت شده بوشکان دشتستان که بازتاب گسترده ای در فضای مجازی داشت، ادامه داد: پس از انتشار این کلیپپ، شناسایی عامل آن در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت که با رصد دقیق فضای مجازی و پیگیری های تخصصی، هویت و نشانی محل سکونت عامل کلیپ در شهر شیراز شناسایی شد و با هماهنگی مرجع قضایی، افسران پلیس فتا استان و شهرستان دشتستان وی را دستگیر کردند.
عباس زاده افزود: متهم 34 ساله به هویت «ع- الف» اهل یکی از شهرستان های فارس می باشد که در شیراز سکونت داشته و در زمان دستگیری، یک قبضه اسلحه شکاری گلوله زنی نیز از محل اقامتش کشف شد.
فرمانده انتظامی استان خاطرنشان کرد: متهم صراحتا اعتراف کرده که کلیپ مذکور را در صفحه شخصی اش در اینستاگرام و گروه واتس آپی با مدیریت خودش منتشر کرده که در این خصوص پرونده به مرجع قضایی ارسال شد.