رحیم میدانی با بیان اینکه طرح مذکور با مشارکت وزارت نفت در حال اجراست، گفت: پیشرفت فیزیکی طرح 60 درصد می باشد که جهت تکمیل آن 108 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
وی به حجم عملیات اجرا شده این طرح اشاره کرد و گفت: تاکنون عملیات اجرایی لوله گذاری به طول 22 کیلومتر، احداث مخازن بتنی به حجم 55 هزار مترمکعب، نصب سوله ایستگاههای شماره یک تا 3 و خرید 85 درصد از شیرآلات و اتصالات خط انتقال انجام شده، همچنین ساختمان های بهره برداری، کلرزنی ، پست برق، دیزل ژنراتور و نگهبانی سایت های یک تا 6 این طرح پایان یافته است.
معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا با تاکید بر تسریع در روند اجرای این پروژه گفت: طبق بررسی های صورت گرفته این پروژه نیازمند اجرای خط انتقال به قطر 600 میلی متر به طول 6 کیلومتر و خط انتقال 900 میلی متری به طول دو کیلومتر می باشد.
مدیرعامل آب و فاضلاب شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بوشهر نیز گفت: عملیات اجرایی مابقی پروژه های این خط انتقال از چند روز آینده آغاز خواهد شد و امید می رود با تخصیصی اعتبارات مورد نیاز از سوی وزارت نفت، پروژه طی 18 ماه آینده به پایان رسیده و در نیمه نخست سال 96 قابل بهره برداری شود.
روح اله طاهریان پور افزود: طی توافقنامه بین وزارتخانه های نفت و نیرو مقرر شده وزارت نفت مبلغ 108 میلیارد تومان جهت تکمیل اجرای این پروژه در اختیار وزارت نیرو قرار دهد.
وی اظهار داشت: در حال حاضر 81 روستای دارای سکنه با جمعیتی حدود 30 هزار در شهرستان جم تحت پوشش خدمات این شرکت قرار دارند.
طاهریان پور افزود: تامین آب روستاهای تحت پوشش این شهرستان از منابع آبهای زیرزمینی، 25 حلقه چاه تحت مالکیت و 14 چاه اجاره ای کشاورزی است که ادامه برداشت از بسیاری از آنها رو به پایان است و اجرایی شدن خط آبرسانی جدید ضروری می باشد.