کد خبر: 769457
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۳
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر خبر داد :
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر از افتتاح 5 پروژه آموزشی، کارگاهی و ورزشی در استان بوشهر همزمان با دهه مبارک فجر خبر داد.

احمد مرادی در آئین افتتاح سالن ورزشی دبیرستان امام خمینی (ره) بوشهر گفت: تلاش‌های بسیار زیادی به‌منظور توسعه و نوسازی فضاهای آموزشی ، کارگاهی و ورزشی در استان بوشهر صورت گرفته است و طرح‌های مهمی در دست اقدام داریم.

وی افزود :سالن ورزشی دبیرستان امام خمینی (ره) بوشهر با زیرساخت ۶۲۷  مترمربع احداث شده است و اعتبار این طرح 5 میلیارد ریال است که توسط شركت پاره فعال بوشهر و با نظارت اداره کل نوسازی مدارس ساخته شده است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر اظهار داشت: در دهه مبارک فجر امسال، پنج پروژه آموزشی ، کارگاهی و ورزشی در استان بوشهر به بهره برداری می رسد که دارای ۱۵ میلیارد و ۹۹۵ میلیون تومان اعتبار است.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار بوشهر افزود: دهه مبارک فجر اعتقادات دینی، وجود امام خمینی (ره) و وحدت مردم از عوامل موثر در ظهور و پیروزی انقلاب اسلامی بودند که انقلاب اسلامی ایران را به بزرگ‌ترین حادثه تاریخ معاصر اسلام تبدیل کرد.

سعید زرین‌فر گفت: دانش آموزان عزیز به فرموده مقام معظم رهبری باید به تحصیل، تهذیب و ورزش نگاه بخصوصی داشته و این سه مولفه مهم سرمشق زندگی خود قرار دهند.

وی ادامه داد: هم اکنون از نظر علمی کشور ایران دارای جایگاه مطلوبی است که باید مسئولان با برنامه ریزی انقلاب را به نسل آینده به خوبی معرفی کنند.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها