مهران عالیپور گفت: از ابتدای فروردین تا پایان شهریورماه سال جاری 35 هزار و 518 متر حفاری افقی در میادین نفت و گاز کشور با استفاده از توانمندی های فنی و تخصصی این شرکت انجام شد.
وی افزود: این شیوه حفاری هم اینک در حوزه های عملیاتی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، شرکت نفت مناطق مرکزی و در میادین دریایی برای شرکت نفت فلات قاره به کارگیری شده است.
عالیپور با اشاره به برنامه این شرکت برای کاربست آخرین فناوری های روز جهان در عملیات حفاری افقی، توضیح داد: در این ارتباط بهره گیری از ابزار هوشمند حفاری جهت دار در دستور کار قرار دارد و با به کارگیری این ابزار پیشرفته شاهد رشد چند برابری حفاری به روش انحرافی و افقی خواهیم بود.
وی اظهار کرد: حفاری انحرافی افقی یکی از خدمات تخصصی مهم در صنعت حفاری است و فناوری بالایی دارد و با استفاده از موتورهای درون چاهی و ابزار جهت یابی انجام می شود.
رئیس اداره عملیات ویژه شرکت ملی حفاری ایران با بیان این که این اداره توانایی ارائه هرگونه فعالیت فنی تخصصی در این بخش را دارد، گفت: هم اکنون بالغ بر ٢٠٠ کارشناس با تجربه در قالب گروه های تخصصی در این زمینه، در بخش عملیات ویژه شرکت فعالیت دارند.
وی افزود: در حال حاضر فعالیت گروه های تخصصی این اداره بر روی پروژه های حفاری کلید در دست در بخش خشکی و دریایی تمرکز دارد و همزمان به شرکت های متقاضی نیز خدمات لازم ارائه می گردد.
عالیپور اظهار کرد: حفاری انحرافی و افقی در حفاری چاه های امدادی (در حین فوران)، حفاری یک حلقه چاه با چند انشعاب، حفاری چاه های متعدد از یک دکل دریایی، حفاری در مخازن مشترک، مناطق غیر قابل دسترس مانند مناطق شهری و مسکونی و حفاری گسل ها کاربرد دارد.