اصغر صادق آبادی رئیس اداره مهندسی کالای پروژه های حفاری از بومی سازی گریس مخصوص کابل های حفاری خبر داد و گفت : با توجه به نیاز صنعت حفاری طرح تولید این نوع گریس در دستور کار قرار گرفت و متخصصان این شرکت موفق شدند طی یک پروسه هشت ماهه مراحل تحقیق ، آنالیز و بومی سازی آن را به سرانجام برسانند.
وی در این باره توضیح داد: عدم استفاده از گریس مخصوص کابلهای دستگاهها سبب خوردگی، شکستگی و در نهایت کاهش عمر کابل و ایمنی کابلها می شود .
صادق آبادی با اشاره به نیاز به این محصول گفت: پس از بررسیهای کارشناسی از سوی مدیریت های عملیات، مهندسی و تدارکات، بومی سازی این محصول با استفاده از توانمندیها و امکانات شرکت در دستور کار قرار گرفت .
وی درباره نحوه برنامه ریزی و دستور کار برای ساخت این محصول کاربردی افزود: با توجه به سابقه تحقیقات در زمینه مهندسی مواد پیشرفته و کاربرد آن در صنعت حفاری و برخورداری از تخصص لازم درباره گریس های حفاری ، طراحی و ساخت این محصول به عهده وی محول شد و پس از 8 ماه، نمونه اولیه محصول تولید و برای آزمایش میدانی آماده شد .
رئیس اداره مهندسی کالای پروژه های حفاری اظهار کرد: انجام موفق تست های میدانی که همگی بر اساس ASTM انجام شده اند و ثبت نتایج 3 ماه به طول انجامید و فرمولاسیون و محصول نهایی با توجه به شرایط دستگاههای حفاری برای تولید انبوه مشخص و هم اکنون علاوه بر تولید داخلی، مراحل ثبت محصول به نام شرکت ملی حفاری ایران نیز در جریان است .
صادق آبادی گفت: با دستیابی به این فرمول ساخت، امکان طراحی و تولید محصول با در نظر گرفتن شرایط اقلیمی سرمای زیر صفر و گرمای بالای 50 درجه سانتیگراد در مناطق سردسیر و گرمسیری کشور فراهم شد و این یک مزیت مهم گریس تولیدی در مقایسه با مشابه خارجی به شمار می آید که در کنار صرفه جویی ارزی، بسیار با اهمیت است .
وی با بیان اینکه هم اینک در حال تحقیق برای تولید نوع زیست محیطی این محصول است، افزود: این گریس علاوه بر استفاده در کابلهای حفاری در صنایع حمل و نقل و دریایی نیز کاربرد دارد.