سید شهریار موسوی در توضیح بیشتر در این باره گفت: جابجایی این تعداد دکل در مقایسه با مدت مشابه پارسال 10 مورد بیشتر است . وی افزود: این جابجایی ها در قالب 5 هزار و 120 محموله به طور عمده ترافیکی در سطح جاده های کشور صورت گرفت .
موسوی اظهار کرد: برای حمل و نقل این دکلها 6 هزار و 679 کیلومتر پیمایش ثبت شد که حدود دو برابر مسافت طی شده در دوره مشابه سال قبل است .
مدیر خدمات شرکت ملی حفاری ایران گفت: جابجایی دستگاههای حفاری از سوی گروههای مجرب عملیاتی با رعایت استانداردهای خاص و ایمن در جاده ها انجام می شود و در شتاب بخشی به عملیات حفاری چاهها بسیار با اهمیت است .
وی افزود: این جابجایی ها با استفاده از خودروهای کشنده فوق سنگین و سنگین با همکاری اداره های راه و ترابری استانها و پلیس راهور انجام و برای نقل و انتقال هر دکل ١٠٠ تا ١٢٠ دستگاه تریلر به کارگیری می شود .
موسوی همچنین با بیان اینکه در مدت پیش گفته یک دکل حفاری دریایی نیز جابجا شده است، توضیح داد: اداره کل ترابری شرکت ملی حفاری ایران زیر مجموعه مدیریت خدمات این شرکت و دارای 6 اداره شامل مهندسی، تعمیرات، بازرسی فنی، خدمات پشتیبانی و اداره سوخت است .
مدیر خدمات شرکت ملی حفاری ایران اظهار کرد: مهمترین بخش فعالیت ترابری شرکت، جابجایی بیش از ٧٠ دکل حفاری خشکی و دریایی، سوخت رسانی و انتقال کالا و مواد به این دستگاهها در موقعیتهای مختلف، نقل و انتقال کارکنان ستادی و اقماری و ارائه خدمات جانبی است
. شرکت ملی حفاری ایران یکی از شرکتهای بالادستی زیرمجموعه شرکت ملی نفت ایران است که حوزه ستادی آن در اهواز تمرکز دارد و عملیات حفاری و خدمات فنی و تخصصی آن در مناطق خشکی و دریایی بیش از 10 استان کشور ارائه می شود.