بلادی موسوی افزود: سهم نیروگاههای برق آبی از ابتدای سال 1394 تا پایان خرداد ماه برابر33 درصد و نیروگاههای حرارتی 67 درصد کل انرژی تولیدی بوده که نیروگاههای حرارتی نسبت به مدت مشابه در سال گذشته 33 افزایش تولید داشته اند .
بلادی همچنین افزود : نیروگاههای حرارتی و گازی استان شامل رامین، زرگان، آبادان، خرمشهر و فجر هستند که در سه ماهه اول سال جاری 5085 گیگاوات ساعت تولید داشته اند که از این میزان 54 درصد توسط بخش دولتی (نیروگاه رامین) و 46 درصد توسط نیروگاههای بخش خصوصی تولید و به شبکه تحویل گردیده است .
وی گفت : نیروگاههای حرارتی و گازی استان در این دوره به طور متوسط در هر روز بیش از 54 گیگاوات ساعت برق تولید و به شبکه تحویل داده اند .
سرپرست معاونت برنامه ریزی و تحقیقات شرکت برق منطقه ای خوزستان افزود : حداکثر بار خرداد ماه سال1394 برابر 7134 مگاوات بوده که نسبت به ماه مشابه در سال قبل 3/7 درصد افزایش داشته است . لازم به ذکر است حداکثر بار شبکه در سه ماه اول امسال برابر 7134 مگاوات بوده است که نسبت به سال قبل 3/7درصد رشد داشته است .
وی اضافه کرد : انرژی مصرفی در مدت یاد شده برابر 8972 گیگاوات ساعت بوده است که نشان دهنده یک درصد رشد مصرف انرژی می باشد .
بلادی موسوی با تشکر از مردم شهید پرور خوزستان بابت همکاری درمدیریت مصرف انرژی الکتریکی درطی سالیان اخیرودعوت به مشارکت بیشتر در تابستان سال جاری گفت : گرچه شرکت برق منطقه ای خوزستان تمهیدات لازم جهت تامین برق مطمئن و پایدار را برای کلیه مشترکان بویژه در فصل گرم تابستان درمنطقه فراهم نموده اما به منظور افزایش قابلیت اطمینان شبکه و ایجاد بستر همگانی استفاده بهینه از انرژی الکتریکی که یکی از مهمترین منابع ملی کشور محسوب می شود مدیریت مصرف برق و جابجایی مصارف غیر ضروری از ساعات اوج مصرف (13 الی17 و 19 الی 23) به سایر ساعات شبانه روز توسط تمامی مصرف کنندگان لازم و ضروری است .