حمیدرضا حسنی افزود: برای مرمت مسجد تاریخی آقا، کار تعمیر سر در ورودی و تزیینات، رنگ برداری از روی آجر ها، استحکام بخشی بنا، بند کشی پایه ها و گمانه زنی کف اصلی ورودی برای آجرفرش و کاهگل نماهای جانبی صورت پذیرفت.
در گزارش روابط عمومی اداره مذکور آمده است: این مسجد در کنار تکیه های قدیمی شاهرود، بازار و شریعت و چنارهای قدیمی معروف به درچنار یا ده چناران واقع شده و از آثار دوره قاجاریه است.
به گفته حسنی این اثر توسط علی اصغر حاج عبدالله از مریدان آخوند ملاکاظم خراسانی شاهرودی در سال 1275 هجری قمری ساخته شد.
وی بیان کرد: بنای مسجد که از جهاتی همانند مسجد شیخ علی اکبر شاهرود است شامل سر در ورودی، صحن، ایوان، شبستان، آب انبار، حجره ها و بناهای خدماتی است.
حسنی اضافه کرد: بخش زنانه مسجد بعدها اضافه شده و سر در ورودی مزین به تزیینات آجرکاری و گچبری است و در طرفین سردر، دو طاق نمای محرابی به قرینه سر در تعبیه کرده اند که همانند ورودی قدیمی مسجد شیخ علی اکبر است.
وی یادآور شد: صحن و نماهای مسجد فاقد تزیینات خاصی است، در ضلع جانب قبله صحن، ایوانی بزرگ و در طرفین آن، شبستان هایی به قرینه همدیگر ساخته شده است.
وی ادامه داد: در اضلاع دیگر صحن، اتاق ها و حجره هایی ساخته اند که احتمالا درگذشته به طلاب علوم دینی اختصاص داشت.
مسجد دارای دو بخش زمستانی و تابستانی و 12طاق گنبدی از خشت خام است و دهم مهر ماه 1380 به شماره 3996 در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید.
از حدود یک هزار اثر مادی و معنوی شهرستان شاهرود تاکنون 128اثر در فهرست آثار تاریخی کشور به ثبت رسید.
شاهرود در 180کیلومتری شرق مرکز استان سمنان و در 400کلیومتری پایتخت در مسیر محور تهران - مشهد واقع است.