کد خبر: 713488
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۸
با حضور خانواده های شاهد و ایثارگران:
نخستین اجلاسیه شهدای شهرستان میامی در استان سمنان با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با حضور خانواده های شاهد، ایثارگران، جانبازان،فرماندار و جمعی از مسوولان محلی و استان سمنان با افتتاح نمایشگاه آغاز به کار کرد.
فرمانده نیروی مقاومت بسیج سپاه ناحیه این شهرستان در مراسم افتتاح این نمایشگاه گفت: هرچه برای زنده نگه داشتن یاد شهدا تلاش شود باز هم نتوانسته ایم گوشه ای از رشادت های آنها را بازگو کنیم.
سرهنگ عباسعلی کاظمی افزود: نمایشگاه اجلاسیه بزرگ شهدای شهرستان با همکاری تیپ ۲۵۸ شهید پژوهنده تا ۳۰ فروردین ماه جاری آماده بازدید علاقه مندان است.
وی بیان کرد : غرفه های جنگ نرم، فرهنگی، حجاب و عفاف، عاشورا، کودکان، کتاب، ولایت، ظهور، شهدا و ... از مهمترین غرفه های نمایشگاه است.
فرماندار میامی نیز گفت: زنده نگه داشتن یاد شهدا، قدم گذاشتن در راه آنهاست که نصیب دست اندرکاران اجلاسیه شده است.
احمد قاضی افزود : شهدا راه ماندگاری را در تاریخ انتخاب کردند و به درستی که راه جاودانه، راه شهداست.
اجلاسیه مذکور به همت سپاه ناحیه میامی و حوزه های مقاومت این شهرستان، بیارجمند، کالپوش، بسیج جامعه زنان و ... برگزار می شود.
این نمایشگاه با هدف ترویج فرهنگ شهادت و حجاب ،ایثار و دلاوری در جامعه برگزار می شود و تاثیر بسزایی در روحیه افراد به خصوص جوانان و نوجوانان دارد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار