کد خبر: 695450
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۲
مدیر کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری:
مدیر کل راه و شهرسازی استان چهارمحال و بختیاری گفت:از پروژه چهار خطه کردن محور بروجن – لردگان که به سرعت در حال انجام است 10 کیلومتر از باند دوم درمحور گندمان تا سه راهی امام قیس فردا به بهره‌برداری می‌رسد.
حمیرا رحیمی

 قاسم قاسمی  امروز در جریان آماده سازی مراحل  برای افتتاح این پروژه اظهار داشت: این پروژه چهار خطه کردن با اعتباری بالغ بر  90 میلیارد ریال تکمیل شده و آماده بهره برداری است.

وی در ادامه گفت :  اصلاح گردنه کوشنگلی در این محور بطول 2 کیلومتر و اعتباری بالغ بر 15 میلیارد ریال نیز آماده افتتاح می باشد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان چهارمحال و بختیاری با قدردانی از تلاش‌های استاندار و معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری  تصریح کرد: امیدواریم با افتتاح و تکمیل این پروژه‌ با توجه به افزایش ترددها در این جاده شاهد کاهش بار ترافیکی و تصادفات در محور باشیم.

قاسمی ابراز امیدواری کرد با بهره‌برداری از این پروژه‌های زیرساختی امکان توسعه همه‌جانبه حوزه راهسازی فراهم شده و بیش از گذشته شاهد تحول در این بخش خواهیم بود.

گفتنی است این پروژه فردا با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و تنی چند از مسئولین محلی افتتاح می گردد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها