احمد زاهدپناه با اشاره به اینکه با وجود هزینههای انجام شده برای ساخت شهرک نساجی، این طرح هماکنون متوقف شده است گفت: در سال 84 شهرک نساجی توسط بافندگان کارگاههای نساجی مزاحم شهری درخواست شد و در سال 87 کمیسیون ماده 32 مجوز واگذاری 50 هکتار زمین به این طرح را داده است.
وی افزود: در حال حاضر 137 شرکت تعاونی، 25 درصد مقدمات کار راهاندازی این شرکت را که زیرسازی و آمادهسازی بود، انجام دادند و تاکنون بیش از یک میلیارد تومان نیز برای آن هزینه کردهاند، اما متاسفانه طرح متوقف شده است.
رئیس اتاق تعاون یزد ادامه داد: با توجه به اینکه 265 کارگاه کوچک نساجی در مریمآباد و 200 کارگاه در اکرمآباد و محله فهادان و ... وجود دارد، باید برای راهاندازی مجدد این طرح اقدامات لازم صورت گیرد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان یزد نیز در این خصوص گفت: در زمینه شهرک نساجی یزد نیز 300 خانوار که به واسطه تولید در واحدهای کوچک در حال ورشکستگی هستند و بیشتر آنها نیز معلول، سالمند و نیازمند بوده در این کارگاهها سرمایهگذاری کردهاند.
محمدمهدی زارع افزود: اگر در آیندهای نزدیک به راهاندازی این شهرک کمک نشود، برخی از این واحدها نیز مستمریبگیر کمیته امداد خواهند شد، به همین دلیل تقاضا داریم به این پیشقراولان صنعت نساجی استان یزد در کارگاههای کوچک توجه ویژهای صورت گیرد.