کد خبر: 674469
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۰
کمبود ویتامین D، زنان مبتلا به سرطان را در برابر این بیماری آسیب‌پذیر می‌کند.

بر اساس مطالعات دانشمندان کانادایی، زنانی که دچار کمبود ویتامین D هستند، بیش از زنانی که به میزان کافی از ذخایر این ویتامین برخوردارند، در برابر سرطان  آسیب پذیر بوده و خطر مرگ و میر در آنها بالاتر است.


این مطالعه نشان داد که تفاوت های بسیاری بین واکنش بدن زنان دارای ویتامین D کافی با زنانی که فاقد این ویتامین به میزان کافی در بدن خود هستند، در برابر سرطان وجود دارد.


ویتامین D یک ویتامین محلول در چربی است که به طور عمده توسط تابش اشعه ماوراء بنفش خورشید به پوست بدن تولید می شود. برخی منابع غذایی از جمله تخم مرغ و روغن کبد ماهی نیز حاوی این ویتامین هستند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار