کد خبر: 653674
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۸
مدیر آموزش و پرورش ناحیه 2 شهرکرد:
مدیر آموزش و پرورش ناحیه 2 شهرکرد در نشست صبگاه اداری تکریم ارباب رجوع را از مهم ترین وظایف همکاران در این اداره دانست.
حمیرا رحیمی

به گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش ناحیه 2 شهرکرد ، جعفر علی ضیائی با اشاره به حقوق مراجعه کنندگان گفت : تکریم ارباب رجوع از اولویت های کاری آموزش و پرورش ناحیه 2 شهرکرد است.

وی افزود :با توجه به نظر سنجی های بعمل آمده تا کنون میزان رضایت  مراجعه کنندگان به ناحیه 2 شهرکرد بسیار خوب بوده است و این رضایت به دلیل همکاری بسیار خوب کارکنان با ارباب رجوع بوده است .

مدیر آموزش و پرورش ناحیه 2 شهرکرد از همکاران خواست تا همانند گذشته با خوش رویی و شرح صدر با ارباب رجوع برخورد نمایند و خواسته های به حق ایشان را تا حد توان برآورده نمایند.

وی همچنین با اشاره به نشست مدیران مناطق و نواحی استان با مدیر کل آموزش و پرورش پروژه مهر را یکی از برنامه های مهم این اداره در مهر ماه سال جاری دانست و همکاران خواست تا به منظور هرچه بهتر برگزار شده این پروژه برنامه ریزی لازم را انجام دهند .

ضیائی در ادامه با اشاره به رعایت  نظم و نمای ظاهری اتاق های همکاران از معرفی و تشویق اتاق نمونه در اداره خبر داد و گفت : منظم ترین و بی نظم ترین اتاق در هفته جاری تعیین و در صبحگاه آینده به همکاران معرفی خواهد شد .

گفتی است : در پایان این نشست همکاران با قرائت زیارت حضرت رسول (ص) برای شروع فعالیت در هفته جاری آماده شدند .

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها