کد خبر: 644887
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۰
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان گفت: جشنواره بهار نارنج با هدف معرفی این محصول کشاورزی، روز جمعه، 19 اردیبهشت در بخش کومله شهرستان لنگرود برگزار می‌شود.
 مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان گفت: جشنواره بهار نارنج با هدف معرفی این محصول کشاورزی، روز جمعه، 19 اردیبهشت در بخش کومله شهرستان لنگرود برگزار می‌شود.
 
رضا علیزاده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه گیلان، خاطرنشان کرد: برگزاری این جشنواره‌ها می‌تواند محصولات گیلان را بیشتر به کشور معرفی کند، زیرا جشنواره فرصت‌هایی را برای جذب گردشگران و معرفی آیین و فرهنگ استان به وجود می‌آورد.
 
وی خاطرنشان کرد: این جشنواره برای دومین سال در شهرستان لنگرود برگزار می‌شود. در کنار جشنواره بهار نارنج، غرفه‌های مختلف صنایع دستی برپا می‌شود.
 
همه ساله با فرا رسیدن بهار، برداشت شکوفه‌های بهار نارنج از اواسط فروردین تا اواسط اردیبهشت انجام می‌شود و از این شکوفه‌ها برای تهیه مربا، عرق، دمنوش و شربت استفاده می‌شود. همچنین عرق بهار نارنج به سبب داشتن طبع گرم، برای اعصاب بسیار مفید است و معمولا این عرق به صورت شربت مصرف می‌شود اما مهمترین خاصیت دارویی بهار نارنج تأثیر آن روی سیستم عصبی بدن است.
 
بهار نارنج همان شکوفه درخت نارنج است که در فصل بهار درخت را زینت داده و در پاییز و زمستان، جای خود را به میوه نارنج می‌دهد.
منبع: ایسنا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار