کد خبر: 620252
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۰
مراغه رتبه نخست اجرای طرح مسکن مهر در آذربایجان‌شرقی را دارد
رئیس اداره راه و شهرسازی مراغه با بیان اینکه این شهر در اجرای طرح مسکن مهر رتبه اول استان را دارد، گفت: با توجه به حل مشکل طرح‌های مسکن مهر در مراغه، تمام واحدهای مسکن مهر در مراغه تا شهریور سال آینده واگذار می‌شود.

علیرضا حمیدی اظهار کرد: از آغاز اجرای طرح مسکن مهر در مراغه ساخت 6 هزار و 702 واحد در این شهرستان آغاز شده است.

وی افزود: از کل واحدهای مسکن مهر اجرا شده در مراغه، بیش از چهار هزار و 500 واحد واگذار شده است.

رئیس اداره راه و شهرسازی مراغه اضافه کرد: بیشتر واحدهایی که هم اکنون در حال اجرا است بیش از 90 درصد پیشرفت دارند و در مرحله نازک کاری هستند.

حمیدی با بیان اینکه نزدیک به 350 واحد دیگر آماده واگذاری است، یادآور شد: این واحدها تا یک ماه آینده به متقاضیان واگذار می‌شود .

وی تأکید کرد: تمام امکانات زیربنایی مورد نیاز برای طرح‌های مسکن مهر از جمله آب ، برق ، گاز، تلفن و مدرسه برای طرح‌های مسکن مهر واگذار شده است.

رئیس اداره راه و شهرسازی مراغه در پایان اذعان داشت: با توجه به حل مشکل طرح‌های مسکن مهر در مراغه، تمام واحدهای مسکن مهر در مراغه تا شهریور سال آینده واگذار می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار